POMAMA STIGLA I U HRVATSKU: Zastrašujući klovn prestravio dva dečaka u Osijeku
Foto: Profimedia

Plaše građane

POMAMA STIGLA I U HRVATSKU: Zastrašujući klovn prestravio dva dečaka u Osijeku

Hrvatska -

Čudna i pomalo jeziva pomama zahvatila je svet, a izgleda da je ovaj ludi trend u kojem ljudi obučeni u klovnove plaše i napadaju građane stigao i u Hrvatsku.

Jedan zastrašujući klovn uslikan je u Slunju.

Šta se to događa niko ne zna da odgovori, premda niko sa sigurnošću ne može ni reći da sve nije izmišljotina koja se valja po društvenim mrežama uz pomoć isceniranih video snimaka.U ponedeljak uveče dvojica dečaka od 13 i 14 godina uspela su da pobegnu osobi maskiranoj u klovna koja ih je pokušala da uhvati u Kninskoj ulici. Dečaci su jedva umakli strašnom klovnu, ali nisu odmah ni rekli roditeljima šta se dogodilo, pa policija nije bila pozvana.

Međutim, roditelji su primetili da nešto nije u redu.

"Pitala sam sina šta se dogodilo, jer mi se učinilo da je sav uznemiren nakon što je došao s treninga. Ispričao mi je da je njega i prijatelja, kada su se vraćali s treninga, napao klovn!? Sin je kazao da su se on i drug vraćali biciklima i videli nešto u mraku u Kninskoj ulici. Odjednom je pred njih iskočio klovn, sagao se i uzeo nekakav štap i počeo da trči za njima. Obojica su se preplašili i razdvojili, tako da ih napadač nije uspeo da ih stigne", ispričala je majka za Glas Slavonije.

(Glas Slavonije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track