UKRAO FOTKE MODELU PA HVATAO SPLIČANKE NA FEJSU: Mislila sam da je to čovek mojih snova, kad ono..
Foto: AP

Veliki prevarant

UKRAO FOTKE MODELU PA HVATAO SPLIČANKE NA FEJSU: Mislila sam da je to čovek mojih snova, kad ono..

Hrvatska -

50-godišnjak iz Splita krao je fotografije mladog bodi-bildera, postavljao ih na profil na jednoj društvenoj mreži i tako krenuo u akciju hvatanja mladih Splićanki

Nekada ultimativni tabu u svetu ljubavi i ljubavnih veza, onlajn upoznavanje dolaskom društvenih mreža konačno je počelo da gubi stigmu nečega što rade samo očajnici koji u stvarnom životu ne mogu da nađu partnera. Sve više ljudi upravo svog partnera pronalazi putem društvenih mreža, a takvo upoznavanje gotovo da je postala svakodnevna, normalna pojava. Iskustva su različita i ne pronađu baš svi ljubav svog života.

Jedna zanimljiva priča o ljubavi putem društvenih mreža dogodila se mladoj Splićanki koja je svoje iskustvo i čitavu priču odlučila podeli s javnošću pa se javila u redakciju Slobodne Dalmacije.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Priču prenosimo u celosti:

"Frajer mi je pisao na Fejsbuku. Počeli smo neku normalnu komunikaciju. Učinio se jako pristojan, a i zgodan. Imao je dosta slika, videlo se da je proputovao svet. Malo mi je bilo čudno što su mu slike lajkovale i komentarisale samo devoje, ali … Nastavili smo tako da komuniciramo neko vreme, svideo mi se način na koji priča, šalje poruke, a i na slikama je izgledao super – visok, crn, pet godina stariji od mene. Rekao je da ima 27 godina", piše ona.

"Posle nekog vremena izmenili smo brojeve, ali želela sam da ga pre upoznavanja vidim na kameri. Ali je stalno izbegavao kameru, čas mu je majka u kući, jednom nije sam u sobi, onda se pojavio brat, pa se pokvario kompjuter…", kaže prevarena devojka.

"Mogu vam reći da sam stvorila jednu sliku o njemu, zaljubila sam se jer je bio pažljiv, bio je nekako drugačiji od svih muških s kojima sam pričala. A i taj njegov ludi život i putovanja su me privlačila. Uživala sam u svemu i dogovorili smo se da će doći u Split, jer je on, rekao je, iz jednog mesta 20 minuta vožnje do Splita", nastavlja.

"To je bila moja prva ljubav preko interneta. Znali bismo satima da se dopisujemo, a kasnije i pričamo do dugo u noć. Nekako mu je glas bio dubok i drugačiji, kao da je bio stariji od 27 godina, ali nisam tome davala neku važnost. Uživala sam u svemu tome. I onda smo odlučili da se upoznamo. Bila sam nervozna, tresla sam se kao motka. Mislila sam da će to biti ljubav mog života, brak, ovo ono. Nisam ga mogla da ga izbacim iz glave. Otišla sam na frizuru, depilaciju, obukla sam najbolju haljinu, cipele, bila sam tip top. Prijateljice su sve čekale da im javim detalje. I čekala sam ga na splitskoj Pjaci, naručila sam vino koje inače ne pijem, htela sam da izgledam malo otmenije nego što jesam. Htela sam da ostavim utisak. Dogovorili smo se u 21 sat, malo je kasnio. I onda, šok, umesto nabildovanog i tetoviranog mladića sa slika dolazi mi muškarac od 50 godina. Seda za moj sto i pita me šta ću da popijem. Htela sam da propadnem u zemlju. Najpre sam ćutala, a on se ponašao kao da ništa nije čudno.", piše devojka.

"Prijateljice su slale poruke, pitale da dam ocenu, a ja sam najpre napisala 0, a kasnije -10. Koje razočaranje. Smogla sam snage i pitala ga čije su ono slike na njegovom Fejsbuk profilu, ladno mi je rekao što se ljutim, da mi žene samo tražimo jednu stvar i pitao me je li mi odgovarala komunikacija preko interneta. Nevoljno sam priznala da jeste, a on me prekinuo u pola rečenice i rekao mi: 'Pa jesi li rekla da ti je važnije ono što je u duši?'. Opet sam ga pitala čije su ono slike, a on mi je rekao da ih je skinuo s nekog Instagram profila nekog fitnes instruktora iz Australije. Digla sam se od stola, onje počeo da me prati, rekla sam mu da ću zvati brata", priča.

"Kasnije me gnjavio, slao mi poruke, ali je ubrzo, srećom, prestao… Na kraju smo shvatili da je ukrao slike nekog momka iz Francuske koji ima 22 godine i kome je profil na instagramu otvoren. Bila sam glupa, baš glupa. A i na tim slikama koje je slao nije izgledao baš kao da ima 27, nego mlađe. Ali sam nasela jer mi je servirao super priču i kako bi ovaj momak s Instagrama objavio neku sliku, on bi je ukrao i slao meni, zamislite" – kaže devojka zaključujući: "Upala sam u klopku i upecala se na njegov mamac"

(Net.hr/ Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track