(VIDEO) UHAPŠENA MAJKA IZ PAKLA: Ćerkicu (2) od rođenja tuče, mori glađu i drži prljavu!
Foto: Printscreen Fotografija čitaoca 24sata.hr

EFIKASNA AKCIJA VLASTI

(VIDEO) UHAPŠENA MAJKA IZ PAKLA: Ćerkicu (2) od rođenja tuče, mori glađu i drži prljavu!

Hrvatska -

Opštinsko državno pravobranilaštvo u Zagrebu ispitalo je 24-godišnjakinju koja je 5. juna u sesvetskom Novom Jelkovcu privedena zbog zlostavljanja svoje dvogodišnje ćerkice.

Ta majka iz pakla je od detetovog rođenja u septembru 2015. godine pa sve do privođenja početkom juna ove godine svoje dete tukla, verbalno zlostavljala, ostavljala bez nadzora i nije vodila brigu o detetovoj ishrani i higijeni. Zlostavljanje je kulminiralo incidentom koji se dogodio 5. juna, a koje je snimila Kornelija Janđel. Ona je čula kako žena na ulici preti uplakanom detetu da će je baciti pod auto, pa je odmah pozvala policiju.

foto: Printscreen Fotografija čitaoca 24sata.hr

"Hoćeš da te ubijem, majku ti j.. Sad ću te baciti pod auto, p... ti materina!", vrištala je izbezumljena 24-godišnjakinja dok se dete treslo od plača i straha. Komšije su brzo sišle na ulicu i sačekale policajce, koji su se osvedočili u nasilje jer je majka pred njima nastavila da tuče i dete i sebe po glavi i pretila im da će malenu tresnuti o trotoar ako joj se približe. U jednom trenutku zaletela se u zid s detetom u naručju i povredila ga.

foto: Printscreen Fotografija čitaoca 24sata.hr

Majci je određen istražni zatvor zbog zbog opasnosti od uticanja na svedoka i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela. Devojčicu je prvo uzela baka, ali Služba za socijalni rad ju je oduzela i smestila u hraniteljsku porodicu.

"Hvala Bogu da je dete bezbedno. To je sad jedino važno", rekla je novinarima žena koja je bila svedok ovog užasnog događaja.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/24sata.hr)

Foto: Printscreen Fotografija čitaoca 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track