ARAPIN NAPRAVIO HAOS U ZAGREBU: Nije mogao da podigne novac u pošti, pa pretio da će sve dići u vazduh
Foto: Profimedia

UZNEMIRUJUĆI SUSRET SA ADMINISTRACIJOM

ARAPIN NAPRAVIO HAOS U ZAGREBU: Nije mogao da podigne novac u pošti, pa pretio da će sve dići u vazduh

Hrvatska -

Arapin Fadi M. S. (41), iživciran time što nije mogao da dobije novac u glavnoj poslovnici pošte u Branimirovoj ulici u Zagrebu, zapretio je da će "doći sa svojim ljudima" i službenice politi benzinom i zapaliti ih.

Hrvatski mediji prenose da je Arapin stanovnik Velike Britanije i da do sada nije bio osuđivan, međutim, nije poznato šta ga je nateralo da tako odreaguje.

Da li je u pitanju uznemirenost zbog neke zabrane kojom mu je blokiran novac koji je želeo da podigne, ili je reč o susretu s hrvatskom administracijom koji je za njega bio toliko uznemirujući, ni policija nije uspela da otkrije.

Fadi je želeo da podigne 5.000 evra koje mu je neko poslao preko "Vestern juniona". Međutim, odustao je jer nešto nije bilo u redu s lozinkom za identifikaciju primaoca koju je dao službenici. Po njenom uputstvu došao je sutradan, ali mu je rečeno da je novac blokiran i da ne može da mu bude isplaćen.

Tada je je službenici zapretio da će doći njegovi ljudi koji će zapaliti i nju i celu poštu. Policija ga je prijavila zbog pretnje, a zbog opasnosti od bega, budući je reč o stranom državljaninu, određen mu je istražni zatvor u Remetincu do okončanja postupka.

Kurir.rs/Jutarnji list Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track