PAKLENO LETOVANJE U HRVATSKOJ: Nasrnuli sekirom na slovenačke turiste!
Foto: Foto Screenshot / Autor: Arthur Tussik

besna gazdarica

PAKLENO LETOVANJE U HRVATSKOJ: Nasrnuli sekirom na slovenačke turiste!

Hrvatska -

Četvorica Slovenaca došla su na letovanje u Starigrad, ali su ostali samo jedan dan i jedva izvukli živu glavu.

Bezbriažn odmor Slovenaca trajalo je kraće od dana. Gazdarica ih je “šutnula” odmah pošto joj je zasmetala glasna muzika. Prethodno im je napravila “zasedu” na parkingu!

Kako su za izjavili za Slovenačku televiziju isprepadani momci, žena im je osim cene za tu jednu noć tražila da joj plate i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu hteli da plate pravdajući se da nisu stigli ni da ga isprljuju.

"Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sekirom i gvozdenim palicama. Kada smo ušli u automobil počeli su da lupaju sekirom i palicom po autu. Razbili su staklo na zadnjim vratima i oštetili karoseriju. Jedan od nas je završio je u bolnici", kaže jedan od napadnutih Slovenaca.

Kako rekao jedan od “linčovanih” napadači su im pripretili da se ne vraćaju, jer će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uveren da je gazdarica “naručila” napad.

Oglasila se i gazdarica apartmana. "Kuća je bila puna gostiju, a da su oni doneli zvučnike, upalili muziku, igrali, skakali, vikali. Nisu oni imali probleme sa nama, nego mi s njima".

Kurir.rs/jutarnji.hr

Foto Screenshot / Autor: Arthur Tussik - Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track