PILOT KANADERA IZVRŠIO SAMOUBISTVO? Seo na ivicu mosta, upucao se i pao u reku
Foto: YT Printscreen

U toku intenzivna potraga za telom

PILOT KANADERA IZVRŠIO SAMOUBISTVO? Seo na ivicu mosta, upucao se i pao u reku

Hrvatska -

Na Masleničkom mostu u ponedeljak se u poslepodnevnim satima događala prava drama kada se jedna osoba sedeći na ivici mosta upucala.

Zadarska policija potvrdila je u utorak ujutru da se, prema svim indikacijama, radi o muškarcu iz Zadra starom 45 godina.

Kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, radi se o pilotu kanadera. Tu informaciju je otkrio čovek koji je pilota dobro poznavao i koji je navodno bio očevidac tragedije. Za 45-godišnjakom koji se upucao na mostu trenutno tragaju dva broda, jedan policijski i jedan Lučke kapetanije, a MORH je na raspolaganje stavio helikopter.

Iz Specijalne jedinice PU splitsko-dalmatinske stigli su ronioci koji pretražuju područje. Potraga je intenzivna, kazao je portparol PU zadarske, Elis Žodan.

Ilustracija, foto: Reuters

“Mi smo juče, u ponedeljak, u 15.40 dobili dojavu o nestanku 45-godišnjeg muškarca iz Zadra. Otprilike 40 minuta posle toga dobili smo drugu dojavu, da je muškarac pao ili skočio s Masleničkog mosta. Postojale su informacije da se verovatno radi o osobi čiji je nestanak prijavljen i trenutno intenzivno tragamo za telom”, rekao je Žodan.

Županijski centar 112 izvestio je u utorak ujutro da je u ponedeljak, 30. oktobra, u 16.18 sati primljena dojava od voditelja “Bungee Jumpinga” da je na starom Masleničkom mostu nepoznata osoba sela na ogradu mosta i ispalila hitac iz vatrenog oružja. Osoba je potom pala u more.

O događaju je odmah obaveštena policija i Nacionalni centar za traganje i spasavanje na moru (MRCC Rijeka), izvestili su iz Centra 112.

(Kurir.rs/net.hr)

(Foto: YT Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track