TUČA U STARAČKOM DOMU: Brutalno premlatio cimera (83) invalida!
Foto: printscreen podravski.hr

skandal

TUČA U STARAČKOM DOMU: Brutalno premlatio cimera (83) invalida!

Hrvatska -

KOPRIVNICA - Opštinsko državno tužilaštvo u Koprivnici pokrenulo je istragu protiv Đorđa (68) zbog nanošenja teških telesnih povreda cimeru u staračkom domu.

Đorđe je 7. oktobra ove godine u domu za stare, pošto mu je 83-godišnji Stjepan Glavica takođe štećenik doma i invalid prigovorio zbog toga što njegova supruga puši u sobi. Đorđe je iz ruke oštećenog istrgao drveni štap i njime ga udario više puta po glavi: Stjepan je pobegao na balkon dozivajući u pomoć, ali ga je cimer sustigao i nastavio da udara štapom. Zatim ga je oborio i nastavio da udara istovremeno mu preteći. Osoblje doma je uspelo da obuzda nasilnika.

Nesretni starac zadobio je prelom nosa, potres mozga i više telesnih povreda. Nesretni Stjepan za portal Podravski.hr ispričao je što se dogodilo.

foto: printscreen podravski.hr

"Odmah kada je Đorđe stigao u dom, video sam da me ne voli. Kod nas u sobu stalno je dolazila njegova bivša supruga Katica, sa kojom je i posle razvoda ostao zajedno. Kada je došla, pili su kafu, a ona je pušila na balkonu iako je pušenje zabranjeno.

"Kad sam se kobne večeri vratio iz crkve, soba je bila zadimljena. Kako sam dugo ćutao i trpeo dim koji mi je smetao, prigovorio sam mu da celu noć neću moći da izluftiram sobu. Otišao sam u kupatilo, a kad sam se vratio, video sam da je jako ljut. Uzeo mi je štap i počeo da me udara. Vikao sam nekoliko puta upomoć. Moj drveni štap je izlomio na meni. Posle toga je skakao po meni i šutirao me. Pretio mi je, psovao mater. Hitna pomoć stigla je u zadnji tren, telo mi je klonulo, više nisam mogao da trpim udarce", ispričao je Stjepan.

Nasilnik je odmah izbačen iz doma.

Kurir.rs/Podravski.hr

Foto printscreen podravski.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track