HRVATICA OSVOJILA FENOMENALNIH 250.000 EVRA U NEMAČKOM MILIONERU: Poslaće roditelje na putovanje, a onda je otkrila šta će prvo da kupi (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

LEP DOBITAK

HRVATICA OSVOJILA FENOMENALNIH 250.000 EVRA U NEMAČKOM MILIONERU: Poslaće roditelje na putovanje, a onda je otkrila šta će prvo da kupi (VIDEO)

Hrvatska -

Hrvatica Mikaela Barišić u petak uveče na nemačkom RTL-u osvojila je 250.000 evra u popularnom kvizu “Želite li da postanete Milioner”.

Da je tačno odgovorila na pitanje vredno 750 hiljada evra odgovarala bi za najveći mogući iznos - neverovatnih 2 miliona evra.

Ipak, Mikaela, koju je iz publike bodrila majka Vera, odlučila je da ne rizikuje, pa je odustala i kući otišla s prethodno osvojenih 250.000 evra.

Inače, u nemačkoj verziji “Milionera” takmičari dobiju 15 pitanja, a Mikaela je tačno odgovorila na njih 13. Pitanje za 750 hiljada evra na kojem je odustala glasilo je: Šta je zvanično navedeno kao maksimalna težina od 25 grama?

Produkcija kviza kao moguće odgovore ponudila je: nemačko poštansko pismo, strelicu za pikado, Nurnberger kobasicu i finu uncu zlata. Da nije odustala Mikaela bi kao tačan odgovor ponudila strelicu za pikado, a tačan odgovor bio je kobasica, pa se njena odluka naposletku pokazala i te kako mudrom.

Priznala je kako još nije svesna svega što joj se dogodilo.

"Moraću da se naviknem da sam osvojila toliki novac. Nemam neke velike želje. Sad će vam ovo možda zvučati čudno, ali televizor koji imam u kući star mi je 12 godina, pa ću verovatno od osvojene nagrade prvo kupiti novi", smeje se i dodaje: "Naravno, planiramo i jedno lepo letovanje i odmor u Hrvatskoj. Roditelji su mi iz Slavonije, u penziji su i sada žive u Puli. Imamo dosta rodbine u Đakovu. Nastojim barem jednom godišnje da dođem u Hrvatsku. U Nemačkoj se 'Milioner' emituje već 20 godina i oduvek sam maštala da jednom i ja sednem u tu vruću stolicu", kaže novopečena 'milionerka'.

Mikalea, inače trener odbojke, simpatičnim je, ležernim i samouverenim načinom odgovaranja osvojila simpatije publike ispred malih ekrana. Još je u ponedeljak oduševila voditelja Gantera Jauka načinom odgovaranja pa joj je rekao da ima živce poput pravog kockara.

S partnerom i dvoje dece Mikaela živi u Baden-Vurtembergu, a na kviz se prijavila jer osvojenim novcem želi roditelje da pošalje na odmor.

"Oni su gastarbajteri iz Hrvatske i jedino su videli auto-put A8 prema Salzburgu i Hrvatsku", rekla je u emisiji.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track