DEDA OTMIČAR U UMAGU: Došao po unuka u vrtić, pa odveo pogrešno dete
Foto: Profimedia

Lažna uzbuna

DEDA OTMIČAR U UMAGU: Došao po unuka u vrtić, pa odveo pogrešno dete

Hrvatska -
Oba deteta su istih godina i imaju isto ime, a deda prilikom preuzimanja deteta očigledno nije dobro pogledao dečaka, pa je tek kasnije otkrio da je kući odveo pogrešno dete

UMAG - U vrtiću u Umagu došlo je do neobične zabune kada je policiji javljeno da je nestalo četvorogodišnje dete. Ali ubrzo je otkriveno da je mališana odveo deda koji ga je pomešao sa svojim unukom, pa policija nije morala da reaguje.

U ponedeljak popodne policija Umaga dobila je dojavu da je iz vrtića nestalo četvorogodišnje dete, što je primećeno tek kada su roditelji došli po njega. Ubrzo je informacija o nestanku opovrgnuta. Prema nezvaničnim informacijama, vaspitačice su roditeljima rekle da je dete, pre nego što su roditelji došli, kući odveo deda. Veoma brzo je otkriveno da je dete na sigurnom i da ga je deda odveo kući misleći da je to njegov unuk.

Oba deteta su istih godina i imaju isto ime, a deda prilikom preuzimanja deteta očigledno nije dobro pogledao dečaka, pa je tek kasnije otkrio da je kući odveo pogrešno dete.

(Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track