HAOS U ZADRU: Vozač napao devojke iz BiH, a onda je njihov otac uzeo čekić u ruke!
Foto: AP/Ilustracija

Neverovatno

HAOS U ZADRU: Vozač napao devojke iz BiH, a onda je njihov otac uzeo čekić u ruke!

Hrvatska -
Otac je, šokiran napadom na svoje ćerke, došao u Zadar i pronašao vozača minibusa

ZADAR - U Zadru je juče skoro celi dan trajala drama sa četiri mlade turistkinje iz Bosne i Hercegovine koje su tek bile stigle na letovanje. Od četiri devojke od 21, 19 i 18. godina, njih tri su sestre, javlja Slobodna Dalmacija.

Prvi poziv policiji stigao je oko devet sati ujutro kada su devojke prijavile kako ih je vozač minibusa, koji ih je dovezao do apartmana na Puntamici, napao. U pitanju je bila svađa oko apartmana, a vozač je, prema rečima devojaka, bio toliko agresivan da su njegov verbalni ispad odmah odlučile da prijavei policiji.

Drugi poziv policiji stigao je oko 16 sati. Ovaj put zvao je vozač minibusa koji je prijavio oca tri sestre koji je, šokiran napadom na svoje ćerke došao u Zadar, pronašao vozača minibusa. U napadu besa nasrnuo je na vozača, a onda mu je čekićem razbio staklo na vozilu!

Priča se završila tako da su obojica zbog napada - vozač na djevojke, a otac na vozača i oštećenje tuđe stvari - privedeni prekršajnom sucu koji ih je novčano kaznio, a dobili su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track