SONJA DELIĆ NAŠLA ZMIJU U WC ŠOLJI: Veći šok doživela je kada je pozvala pomoć!
Foto: Profimedia

Strah u toaletu

SONJA DELIĆ NAŠLA ZMIJU U WC ŠOLJI: Veći šok doživela je kada je pozvala pomoć!

Hrvatska -
Jedina je sreća što ja imam običaj da uvek pre obavljanja nužde pustim malo vode iz vodokotlića i uvek spustim poklopac. Tako sam je i spazila, kaže Sonja

Sonja Delić, Hrvatica, iz Kučina kojoj se u kupatilu pojavila zmija duga jedan metar.

"Jedina je sreća što ja imam običaj da uvek pre obavljanja nužde pustim malo vode iz vodokotlića i uvek spustim poklopac. Tako sam je i spazila. Taman sam krenula, kad vidim ispod mene nešto tamno, sklupčano. Prvo mi se učinilo da je možda unuk unutra ubacio nekakvu crnu gumu ili nešto, a onda… šok! A, šta da vam kažem, doživila sam šok kad sam shvatila da je to neka zmijurina", rekla je Sonja.

Ona je odmah poklopila WC šolju i nazvala veterinarsku stanicu u Splitu, ali kako je bio vikend, verovatno nisu radili, pa je potom nazvala 112. Tamo su je uputili da mora da pozove Zagreb, jer u Splitu nema nikog zaduženog za zmije!

"A, Bože dragi, pa šta je trebalo? Da čekam da mi dođu iz Zagreba… Ko zna, možda bi Bandić (gradonačelnik Zagreba) došao, on bi to sigurno brzo i rešio", našalila se Delićeva.

Noj su čak i rekli da zmiju nikako ne sme da ubije, jer je možda reč o zaštićenoj vrsti, pa bi mogla da dobije i novčanu kaznu.

"Ma, nisam mogla da verujem šta mi taj čovek govori?! Šta je trebalo da uradi, da čekam da zmija izleže jaja ili da je uzmem za vrat, malo da je prošetam pa u šumu", rekla je Sonja.

Na kraju su joj vatrogasci došli u pomoć i oslobodili je od zmije.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja