INCIDENT U AVIONU ZA ZADAR: Pijani Britanac (21) skidao pantalone i maltretirao putnike!
Foto: Profimedia

Priveden u policiju

INCIDENT U AVIONU ZA ZADAR: Pijani Britanac (21) skidao pantalone i maltretirao putnike!

Hrvatska -
Dojavom koja je stigla oko 22:20 sati u subotu uveče aerodrom je obavešten da engleski državljanin u avionu viče na putnike, mlatara rukama, odbija da posluša naređenja kapetana aviona i skida odeću sa sebe

ZADAR - Državljanin Velike Britanije, star 21 godinu, skidao je pantalone i maltretirao putnike na liniji Mančester-Zadar u petak uveče.

Zadarska policija je dojavu incidentu dobila u subotu uveče od radnika aerodroma Zadar, koji je informacije o događajima u avionu Rajan era dobio direktno od kapetana aviona.

Dojavom koja je stigla oko 22:20 sati u subotu uveče aerodrom je obavešten da engleski državljanin u avionu viče na putnike, mlatara rukama, odbija da posluša naređenja kapetana aviona i skida odeću sa sebe.

"Policajci zadarske policije dočekali su ovog muškarca na aerodromu, gde mu je utvrđen identitet i gde je morao da uradi alkotest. U krvi je imao 2,2 promila alkohola", rekli su u zadarskoj policiji.

Britanac je noć proveo u policiji, a ujutro je, otrežnjen, priveden u Prekršajni sud. Sudija mu je oduzela pasoš i ročište zakazala za ponedeljak.

(Zadarski.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track