KAO DA SU PILI ZLATO: Dvojici Norvežana na Hvaru naplatili piće 40.000 evra!
Foto: Shutterstock

Astronomski ceh

KAO DA SU PILI ZLATO: Dvojici Norvežana na Hvaru naplatili piće 40.000 evra!

Hrvatska -
Menadžer striptiz kluba prisilio je turiste da mu daju platne kartice i ojadio ih, ali oni su sve prijavili policiji

SPLIT - Menadžer jednog striptiz kluba na ostrvu Hvaru završio je zbog iznude u splitskom istražnom zatvoru pošto je dvojicu Norvežana prisilio da mu daju bankovne kartice sa kojih je, zbog računa za piće, "skinuo" 20.000 američkih dolara i 30.000 kuna (4.000 evra).

Iako im je 27-godišnji menadžer kluba sa kartica podigao oko 150.000 kuna (20.000 evra), račun za piće koji su dvojica Norvežana dobila nakon burne večeri navodno je iznosio čak 300.000 kuna (40.000 evra), prenela je agencija Hina. N

ezvanično se saznaje da je astronomski račun nastao nakon što su u društvo dvojice Norvežana starih 29 i 27 godina došle egzotične plesačice koje su naručile najskuplje piće, šampanjac čija boca u noćnom klubu stoji čak 20.000 kuna (2.600 evra). Kad su gosti na kraju prigovorili da je račun za piće previsok, menadžer kluba navodno je, zajedno sa muškarcima čiji identitet policija nije utvrdila, počeo verbalno da im preti, uključujući i pretnje elektrošokerom.

"Posle verbalnih pretnji i pretnji elektrošokerom koji je osumnjičeni povremeno uključivao, oštećeni su u strahu bili primorani da predaju svoje kreditne kartice" sa kojih je menadžer kluba podigao 20.000 američkih dolara i 30.000 kuna, saopštilo je na svom sajtu splitsko opštinsko državno tužilaštvo.

Norvežani su sve prijavili policiji, a menadžer kluba je posle hapšenja završio i u jednomesečnom istražnom zatvoru zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da utiče na svedoke, ali i da ponovi nedelo, navodi tužilaštvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track