NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Turskoj se loše piše, Rusija i Putin će preokrenuti svet!
Foto: Printskrin

Predvidela sudbinu

NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Turskoj se loše piše, Rusija i Putin će preokrenuti svet!

Hrvatska -
Vizionarka Vera Čudina otkrila je ko će u budućnosti vladati svetom, da li će doći do Trećeg svetskog rata i šta će se desiti sa Evropskom Unijom.

Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli da kaže da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vreme ističe i aktuelnom američkom predsedniku Barak Obami.

Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog haosa, i ko će, zapravo, ubuduće vladati svetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju.

Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli da kaže da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vreme ističe i aktuelnom američkom predsedniku Barak Obami. Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog haosa, i ko će, zapravo, ubuduće vladati svetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju.

Prema njenim rečima, aktualnom američkom predsedniku vreme ističe.

"Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenti svet. Još jedna velesila će sve iznenaditi – Kina. Nikako ih ne treba podcenjivati, a i Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše proći u pokušajima da bezuspešno reanimira Osmansko carstvo. Evropska unija će, naizgled, očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima – raspašće se ", veruje Čudina.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track