NEZAPAMĆEN ZLOČIN U HRVATSKOJ: Očuh silovao pastorku (2), dete hitno operisano, majka brani zlikovca

Monstruozno

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U HRVATSKOJ: Očuh silovao pastorku (2), dete hitno operisano, majka brani zlikovca

Hrvatska -
Muškarac iz okoline Bjelovara priveden je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i teško povredio devojčicu, a majka tvrdi da je malena pala niz stepenice!

Devojčica je pregledana prvo na pedijatriji, a potom na odeljenju ginekologije, gde je povreda hirurški obrađena i dete je van životne opasnosti. Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja pritvoren na mesec dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke.

Za nezapamćeni zločin se, kako piše Bjelovarski list , saznalo u četvrtak, kada su majka i očuh dete doveli u bjelovarsku bolnicu. Tamo ih je dovezao komšija koji je novinarima ispričao kako je majka tvrdila da je dete palo niz stepenice.

Okolnosti istražuju sve lokalne institucije nadležne za socijalnu pomoć i prava dece, kao i policija. U mestu gde žive 20-godišnjakinja i njen suprug s nevericom komentarišu vest o navodnom seksualnom zlostavljanju nejakog deteta, koje je ta žena rodila kao maloletnica u ranijoj vezi.

Neki meštani tvrde da je u porodici već bilo nasilja i da im je jedno dete već oduzeto i smešteno u dom za zbrinjavanje maloletnika.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track