SRCE DA TI PREPUKNE: Tomislavova ćerkica stalno pita kada će tata doći da idu na more!

Porodica se još nada

SRCE DA TI PREPUKNE: Tomislavova ćerkica stalno pita kada će tata doći da idu na more!

Hrvatska -
Sin Tomislava Salopeka još mali i nije svestan šta se događa, ali devojčica zna da je tata već odavno trebao da se vrati kući i stalno pita za njega

ZAGREB - Porodica Hrvata Tomislava Salopeka, ubijenog u Egiptu, u šoku je, ali njihova nada neće biti ugašena sve dok ne dođe službena informacija da je njihov voljeni sin i suprug zaista ubijen.

Porodica ne želi nikoga u blizini. Dok ne stigne službena potvrda od hrvatske Vlade i nadležnih službi, oni ne žele ni sa kim da razgovaraju – rekao je porodični prijatelj Salopekovih za hrvatske medije. Deca još ne znaju šta im se dogodilo sa ocem. Njegova ćerka svaki dan pita kada će se tata vratiti da vodi nju, brata i mamu na more. Dečak je još mali, ali devojčica zna da je tata već odavno trebao da se vrati kući. Stalno pita za njega.

"Ne znam šta bih vam rekao" – rekao je za 24.sata.hr porodiočni prijatelj. -Supruga Nataša je u jako teškom stanju, nema snage da saopšti detetu tužnu istinu. Ni sanjala nije da će im se to dogoditi. Svi još uvek veruju da je Tomislav živ. Ni slike ni tonski zapisi koji su se pojavili ne mogu joj oduzeti nadu, srce ne želi da prizna da se tragedija, možda, već dogodila, ispričao je ovaj prijatelj.

Tomislav je već bio u jednoj opasnoj situaciji. Njegove komšije potvrdile su da je proputovao Irak i Libiju, a najgore je bilo u Siriji gde je sa kolegama uspeo da pobegne u poslednjem trenutku i spasi se.

(24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track