RASKOL U MOSTU: Stranačke kolege se međusobno optužuju i to na Fejsbuku
Foto: Youtube/Printscreen

Pale teške reči

RASKOL U MOSTU: Stranačke kolege se međusobno optužuju i to na Fejsbuku

Hrvatska -
Ivan Kovačić, saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Omiša, Stipu Petrinu prozvao je da konstantno laže i napada koaliciju Most.

"On ima prikrivene motive. Spreman sam da odem i na poligraf da se potvrdi da mi je nudio da podržim SDP, kako bi se time osigurala sredstva za naše lokalne zajednice u Primoštenu i Omišu", rekao je Ivan Kovačić.

On kaže da Petrina više nije verodostojan: "Malo je uz Most, malo je uz Hrid, a malo bi hteo da bude nezavisan zastupnik. Od samog početka je znao kako Most funkcioniše i niko ga nije uvukao unutra. Tražio je saradnju, a ja sam bio kontakt osoba... Stipe Petrina je pre izbora izjavio da je "pojeo go*no"... kako se ne bi rasipali glasovi'. Dogovor je bio da, ukoliko ne želi delovati u sklopu naše platforme, uvek može biti nezavisni zastupnik" - ispričao je, između ostalog, Kovačić.

Petrina je, sa druge strane, odgovorio na Fejsbuku.

"Kovačiću, pao si na niske grane", napisao je u podužem obraćanju na društvenoj mreži.

Kovačiću moje si NAJVEĆE RAZOČARENJE !!LAŽOV BEZ PREMCA !!Jasno je da si PODLEGAO PRITISCIMA -Najprljavije je što LAŽEŠ...

Posted by Stipe Petrina on понедељак 30. новембар 2015.

Ključ buduće hrvatske vlade i dalje je u rukama Mosta nezavisnih lista, treće političke opcije posle parlamentarnih izbora koji, po mnogim izvorima, ima i svog kandidata za premijera, a to nisu ni Božo Petrov, ni Tomislav Karamarko ni Zoran Milanović,prenosi Jutarnji list.

Iako i Milanovićev SDP i Karamarkov HDZ žele da pošalju poruku da su jedinstveni i čvrsti, sve ono što se iza kulisa poslednje dve sedmice dešava u dve najveće hrvatske političke stranke pokazuje da je prestrojavanje već počelo. Spominju se sve češće i potencijalna imena onih koji bi mogli zameniti šefove stranaka ako Karamarko i Milanović ne uspeju da sastave vladu.

(24sata.hr/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track