TRUDNICA I MUŽ U KOMI: Lekari se bore za život mladog bračnog para stradalog u požaru!
Foto: Fb/pero Kajtazi

Požar u porodičnoj kući

TRUDNICA I MUŽ U KOMI: Lekari se bore za život mladog bračnog para stradalog u požaru!

Hrvatska -
RIJEKA - Lekari KBC Rijeka i dalje se bore za život mladog bračnog para koji je teško stradao u utorak ujutru u požaru u porodičnoj kući u Karinu Gornjem kod Obrovca.

Sa teškim opekotinama drugog i trećeg stepena, 26-godišnji Pero i šest godina mlađa Antigona Kajtazi u 7. mesecu trudnoće, su nakon stabilizacije u zadarskoj bolnici, gde su i uvedeni u indukovanu komu, hitno prebačeni u KBC u Rijeci. Mlada žena je u 29. nedelji trudnoće i beba je, prema informacijama lekara, zasad dobro.

"Pacijenti su još uvek u životnoj opasnosti. U indukovnaoj komi i priključeni na respirator. To je sve što vam mogu da kažem", izjavila je dežurni lekar KBC Rijeka.

Podsetimo, požar je juče oko osam sati buknuo u dnevnom boravku kuće, gde je 20-godišnjakinja spavala. Vatra je navodno zbog varničenja električnih instalacija najpre zapalila stočić pored zida. Antigona je u kući bila sama jer je njen suprug u to vreme bio na poslu u porodičnoj pekari u Karinu.

Komšije su ga pozvale pošto su videle dim kako kulja iz kuće. Uz njihovu pomoć, preko merdevina, izneo je suprugu koja je bila u nesvesti, a i sam je tom prilikom zadobio teške opekotine. Policija istražuje uzroke požara.

(Zadarski.hr, Foto: Facebook/Pero Kajtazi)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track