VOZAO SE PO PUNOJ PLAŽI SA 2,32 PROMILA U KRVI: Kad mu je dosadilo zaleteo se u more
Foto: Shutterstock

Bahato

VOZAO SE PO PUNOJ PLAŽI SA 2,32 PROMILA U KRVI: Kad mu je dosadilo zaleteo se u more

Hrvatska -
Bivši robijaš i ubica satima kolima maltretirao građane u Pakoštanima, a nakon svega seo u kafić da odmori

Perici Čudini (43) počelo je suđenje u Zadru zato što je 14. avgusta sa 2,32 promila alkohola u krvi svojim opelom divljao po pakoštanskoj plaži i zamalo pregazio nekoliko ljudi.

Čudina, koji je inače robijao zbog ubistva tri policajca 1995. godine, napio se i oko 13:30 sati namerno kolima ušao u more među kupače, ugrožavajući im život i uništavajući imovinu, piše Zadarski.hr.

Međutim, ovaj čovek za kojeg kažu da je postao strah i trepet otkako je izašao iz zatvora, na sudu je negirao da je učinio bilo šta od onoga za šta se tereti.

- Nisam kriv - kazao je Čudina na sudu gde ga zastupa advokat po službenoj dužnosti.

List je objavio da je Čudina satima ludački vozio po Pakoštanima, a kada mu je to dosadilo, izašao je iz mora i seo u kafić. Tu su ga, nakon dojave, uhapsili policajci i odveli u zatvor.

Čudina je pre dvadeset godina pokušao da opljačka kiosk, ali su ga u tome sprečili policajci. Međutim, on nije hteo da im se preda pa je iz automatske puške ispalio nekoliko rafala i usmrtio trojicu pripadnika reda. Odrobijao je 20 godina, a čini se da zatvor nije pozitivno uticao na njegovo ponašanje.

(zadarski.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track