(FOTO) ROBIJA DRAŽA OD ŽENE: Pobegao od supruge u zatvor!
Foto: Facebook

Amerikancu preti 20 godina iza rešetaka zbog pljačke banke

(FOTO) ROBIJA DRAŽA OD ŽENE: Pobegao od supruge u zatvor!

Planeta -

Lorens Ripl ukrao novac pod pretnjom i sačekao policiju da ga uhapsi

KANZAS SITI - Lorens Ripl (70) iz Kanzas Sitija odlučio je da opljačka banku i zatim mirno sačeka policiju, a sve kako bi završio iza rešetaka jer mu je robija bila draža od života sa suprugom Endajon!Ovaj vremešni razbojnik na sudu je priznao krivicu i sada mu preti 20 godina robije.Cilj je postigao i od supruge će sigurno biti razdvojen više godina. Neobičan slučaj pljačke banke odigrao se 2. septembra, kada je Lorens upao u Kanzas Siti banku i službeniku na šalteru predao poruku u kojoj je pisalo:- Naoružan sam, imam pištolj. Predaj mi novac.Nakon što mu je uplašeni službenik predao ukupno 2.924 dolara, Lorens je, umesto da pobegne glavom bez obzira, mirno seo u hol banke. Ubrzo mu je prišao radnik obezbeđenja, koji mu je uzeo novac i alarmirao policiju i FBI.

Razbojnik je uhapšen i sproveden u zatvoru okrugu Vajandot. Erik R. Belc, specijalni agent FBI koji je ispitao Lorensa, otkrio je šta se dogodilo:

- On se žestoko posvađao sa ženom i rekao joj je da više ne želi da se nervira. Pred njom je napisao preteću poruku i poručio joj da bi radije bio u zatvoru nego kod kuće s njom. Potom je otišao u banku i opljačkao je.Lorens je ubrzo pušten da se brani sa slobode, a na sudu se juče pojavio u pratnji svoje ne baš tako voljene supruge.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track