Prikaži najnovije vesti
fizička sprema, testiranje,  testovi, Duško Tošić, Li Adi, Pavle Ninkov,

S Robijem se lakše diše

Sport 3

Pune baterije. Fudbaleri Crvene zvezde testirani su juče u Republičkom zavodu za sport u Košutnjaku. Na specijalističkim pregledima bila je većina igrača, a rezultati će pomoći treneru crveno-belih Robertu Prosinečkom da prilagodi program priprema svakom fudbaleru

Pune baterije.
Fudbaleri Crvene zvezde testirani su juče u Republičkom zavodu za sport u Košutnjaku. Na specijalističkim pregledima bila je većina igrača, a rezultati će pomoći treneru crveno-belih Robertu Prosinečkom da prilagodi program priprema svakom fudbaleru.

Duško Tošić, Li Adi i Pavle Ninkov nisu imali bilo kakvih zamerki na testove koje su obavili u Košutnjaku. Posle testova u Zavodu nastavili su sa radom na Marakani, koje je nadgledao trener Prosinečki. Osim standardnih medicinskih pregleda, fudbaleri Crvene zvezde bili su podvrgnuti proveri potrošnje kiseonika, spirometriji, kao i nivou laktata u krvi.

Na osnovu dobijenih rezultata stručnjaci Zavoda će napraviti plan i program rada, prilagođen pojedinačno za svakog igrača. Ovim je započeta saradnja između Crvene zvezde i Republičkog zavoda za sport.

(A. R.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurirsport