SA FARME ODVEDEN NA SASLUŠANJE: Kristijan Golubović u policiji
Foto: Stefan Jokić, Saslušanje, Policija

Nasilje i pretnje na Farmi

SA FARME ODVEDEN NA SASLUŠANJE: Kristijan Golubović u policiji

Crna Hronika -
U policijskoj stanici u Barajevu počelo je saslušanje Kristijana Golubovića, po nalogu osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, vezano za ugrožavanje sigurnosti Maji Nikolić, Alenu Mukuliću i Radeta Laziću, ali i zbog nanošenja teških telesnih povreda Jeleni Milošević Balerina.

Golubović se u policiji nalazi u svojstvu građanina.

- Ako bude saslušan u svojstvu građanina, moje prisustvo nije potrebno, jer nije osumnjičeni. Prema mojim saznanjima, Kristijan će odgovoriti na sva pitanja. Po meni, nema osnova sumnje za pokretanje krivičnog postupka, i vrlo brzo će biti vraćen na imanje. Nije mi jasno zbog čega tužilaštvo uopšte i poziva njega ponovo, jer se radi o rijalitiju i sve te stvari su dozvoljene zarad gledanosti - rekao je Golubovićev advokat Gvozden Grgur.

"Balerina", Golubovićeva žrtva, trenutno se nalazi u jednoj bolnici u Novom Sadu, gde je policija saslušava povodom incidenta sa Kristijanom. Ona je policiji rekla da joj je Kristijan polomio nos, prenosi Blic.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Podsećamo, Golubović je od ulaska u rijaliti "Farma" već jednom bio saslušavan u barajevskoj policijkoj stanici. Inspektori su ga tada ispitivali povodom njegovih priča da je trebalo da ubije lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, i vođe voždovačkog klana Aleksandra Kneževića Kneleta. Policija tada nije pronašla elemente za podnošenje krivične prijave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track