Praznik za oči

SALON U ŽENEVI: Muškarci dolaze njih da vide

Auto

Autor:

Među posetiocima sajma uvek ima i onih koje mašine ne zanimaju već samo lepotice koje ih reklamiraju

ŽENEVA  - Prestižni Salon automobila u Ženevi i ove godine je pored lepotana na četiri točka okupio i na desetine lepotica koje će ih prodati očas posla.

Kao i svake godine, reka ljudi dođe da vidi najnovije modele automobila, ali među njima ima i onih koje mašine ne zanimaju već samo lepotice koje ih reklamiraju.

Sve u svemu, izgleda da će ovog puta  i jedni i drugi imati razloga da posete ženevski salon.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • NAIVKO

  NAIVKO

  Davnih proslih godina kao srednjoskolac odem na Sajam automobila u Beogradu, vidim kod FIAT-ovog standa stoji auto veliki k'o ladja, sjajan, velelepan, za tadasnje direktore sto bi se reklo, a lepotica pored njega pozira, brineta lepaaaa kao boginja, vitka, visoka, da covek zanemi kad je pogleda... Ipak, odvazim se nekako, pridjem i pitam: ''Kol'k ... više o kosta ?'', a ona odgovori ljubazno slatkim glasicem: ''200.000...'' (tadasnjih davnih SFRJ dinara, moja nap.). Odmah potom uzvratim k'o iz topa: ''Aaaa kol'ko kosta auto ?''. Lepotica ce ljutito: ''Auuuuf, ala ti je foraaa...'', :) Znam da i nije bila neka fora, ali me i dan danas nasmeje i oraspolozi !!!

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • cyman

  cyman

  Pa sve su smesne za nase devojke. Pogotovu ona sto stoji ispred fice. Nogice joj ko da ceo zivot pere flase njima, a iznad struka naslagala talase masnoce pa izgleda k'o miselinko. Ne bi mi ni na blagajni bila.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije
Prati Kurir na Facebooku!