SAMO ŠTO JE STIGLA U PINKOVE ZVEZDE: Maja Nikolić se nabacuje Kaliniću! Znam da si SUPTILAN I NEŽAN!
Foto: Printskrin

Udelila mu komplimente

SAMO ŠTO JE STIGLA U PINKOVE ZVEZDE: Maja Nikolić se nabacuje Kaliniću! Znam da si SUPTILAN I NEŽAN!

Stars -

Maja Nikolić se večeras našla u ulozi žirija u "Pinkovim zvezdama", a samo što je došla imala je zahteve od voditelja Milana Kalinića.

"Kao što ste svi već upućeni, Dara je imala malih zdravstvenih problema. Dobro, ne baš malih, ali sve se završava kako treba. Biće sve u redu. Na žalost, Dara neće biti sa nama u narednih nekoliko emisija", rekao je Milan.

"Zbog toga smo morali da joj nađemo zamenu. Meni je jako drago što mogu da vam predstavim Maju Nikolić", rekao je, a kada je pevačica podigla svoju stolicu, voditelj joj se zahvalio što je došla.

"Meni je čast i zadovoljstvo. Ja sam sam do sada stalno bila sa vama i pratila pomno sve što se dešava zajedno sa Lazarom i Novakom. Prija mi ova promena i čast mi je sa ovako velikim pevačkim zvezdama mogu da učestvujem u šou programu. Mislim da se ovakva ekipa nalazi samo jednom", objasnila je Maja, a potom poručila Milanu:

"Moram da ti reći da sam ponosna na tebe. Borio si se muški i junački, obzirom da znam da si suptilan i nežan. Ja ću biti dobra i blaga. Ti si bio muškarac u nekim momentima, da sam taj deo više puta vraćala da odgledam ponovo. Bio si džentlmen, svaka ti čast. Ovo nije ulačenje, ja ovo stvarno mislim."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track