Centar za socijalni rad

Sankcije za direktorku, fizioterapeut slupao kola

Srbija

Autor:

Predsednik opštine Milisav Mirković je ukazao da ovo nije prvi slučaj zloupotrebe vozila Centra za socijalni rad i ocenio da je takvo ponašanje "nedopustivo i kaubojsko"

Gornji Milanovac

GORNJI MILANOVAC - Direktorka Centra za socijalni rad u Gornjem Milanovcu Snežana Radenković snosiće sankcije što je slupan službeni automobil dok je korišćen u privatne svrhe, zaključak je Opštinskog veća.

Kako je izjavila direktorka, automobil "reno klio", donacija Evropske unije za pružanje pomoći deci ometnoj u razvoju u rudničko-takovskom kraju, slupan je dok ga je koristio fizioterapeut Milan Mišković da bi njime otišao u Beograd.

"Bez ičijeg znanja je otišao za Beograd, iako treba da obilazi samo opštinu Gornji Milanovac, te je automobil slupan i nije u voznom stanju, zbog čega sam ga suspendovala", rekla je direktorka Centra za socijalni rad.

Predsednik opštine Milisav Mirković je ukazao da ovo nije prvi slučaj zloupotrebe vozila Centra za socijalni rad i ocenio da je takvo ponašanje "nedopustivo i kaubojsko".

Najavio je da će na prvoj sednici Skupštine Opštine razmotriti ovaj slučaj i da posledice snositi direktorka, jer je ona odgovorna za rad svoje ustanove.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde