Saša Kovačević posvetio hit Nati Bekvalac!

Stars

Autor:

Ima neka tajna veza! Saša Kovačević autor je kompozicije „Da me slomiš za kraj“, koju izvodi popularni klupski pevač Nemanja Radonjić, a stihovi su posvećeni ni manje ni više nego Nataši Bekvalac!

Saša Kovačević, Nataša Bekvalac,

Ima neka tajna veza!
Saša Kovačević autor je kompozicije „Da me slomiš za kraj“, koju izvodi popularni klupski pevač Nemanja Radonjić, a stihovi su posvećeni ni manje ni više nego Nataši Bekvalac!

- Saša je uradio aranžman i kompoziciju, ali i asistirao tokom pisanja teksta. Nema dileme da je posvećena Nataši, što bi prilikom prvog slušanja i laik mogao da zaključi - kaže Kovačevićev prijatelj za Kurir.

Nedavno su Saša i Nata snimljeni u jednom noćnom klubu u Novom Sadu dok su se držali za ruke, ali su oboje demantovali priče o emotivnoj vezi.Na naše pitanje da li je posvetio pesmu Bekvalčevoj, Saša se samo nasmejao.

- Slušajte pesmu i uživajte! - kratko je rekao.

I pored insistiranja na odgovoru, Kovačević nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja. Pročitajte njegove stihove i samo ih povežite sa Natašinim iz pesme „Ja sam dobro“, u kojoj peva „na belom ću da umrem / da se odmorim / od bola cvilim, trnem i ne govorim / kad jave ti da nema me, ti raduj se / ja sam dobro“.

(D. D.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • neko iz mase

  neko iz mase

  Mene samo zanima na osnovu čega je tek napisana pesma "hit"?

  21 Odgovori 
 • Veljko

  Veljko

  Sa onim svojim tugaljivim pesmama i nasminkanim okicama moze samo nekim tinejderkama da se dopadne, za njega su Danilo i Ljuba muskarci koji bi ga za dorucak pojeli...

  16 Odgovori 
 • МАЦА

  МАЦА

  Ta žena nije za takvog andjela.Saša beži od nje.Ona nikad neće biti ni lepa ni pametna.

  7 Odgovori 

Poslednji komentar

 • svesna

  svesna

  Natasa je prelepa i ocigledno fatalna zena za mnoge muskarce.Ne bih komentarisala njen privatni zivot,mogu samo da ocenim da su lep par,a da li su jedno za drugo vreme ce pokazati

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!