Prikaži najnovije vesti
Saša Kovačević, Nataša Bekvalac,

Saša Kovačević posvetio hit Nati Bekvalac!

Stars 6

Ima neka tajna veza! Saša Kovačević autor je kompozicije „Da me slomiš za kraj“, koju izvodi popularni klupski pevač Nemanja Radonjić, a stihovi su posvećeni ni manje ni više nego Nataši Bekvalac!

Ima neka tajna veza!
Saša Kovačević autor je kompozicije „Da me slomiš za kraj“, koju izvodi popularni klupski pevač Nemanja Radonjić, a stihovi su posvećeni ni manje ni više nego Nataši Bekvalac!

- Saša je uradio aranžman i kompoziciju, ali i asistirao tokom pisanja teksta. Nema dileme da je posvećena Nataši, što bi prilikom prvog slušanja i laik mogao da zaključi - kaže Kovačevićev prijatelj za Kurir.

Nedavno su Saša i Nata snimljeni u jednom noćnom klubu u Novom Sadu dok su se držali za ruke, ali su oboje demantovali priče o emotivnoj vezi.Na naše pitanje da li je posvetio pesmu Bekvalčevoj, Saša se samo nasmejao.

- Slušajte pesmu i uživajte! - kratko je rekao.

I pored insistiranja na odgovoru, Kovačević nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja. Pročitajte njegove stihove i samo ih povežite sa Natašinim iz pesme „Ja sam dobro“, u kojoj peva „na belom ću da umrem / da se odmorim / od bola cvilim, trnem i ne govorim / kad jave ti da nema me, ti raduj se / ja sam dobro“.

(D. D.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir