SAŠA POPOVIĆ ZNA KOGA BI POSLAO NA EVROSONG: Ona je poslednja na koju biste pomislili!
Foto: Dragana Udovičić

Ubeđen da bi pobedila

SAŠA POPOVIĆ ZNA KOGA BI POSLAO NA EVROSONG: Ona je poslednja na koju biste pomislili!

Stars -

Prvi čovek "Grand" produkcije Saša Popović objasnio je zašto baš osoba koju je on predložio treba da ide na Evrosong.

Nakon fijaska Srbije na 62. po redu Evrosongu javnost se pobunila, najviše zbog toga što smatra da narod treba da bude taj koji će birati svog predstavnika.

I ljudi sa estrade i iz sveta šoubiznisa imaju svoj stav, a mi smo za isti pitali “tatu” u ovom poslu Sašu Popovića. On je imao spreman odgovor.

"Ispratio sam, gledao sam Evroviziju i moj utisak je da je to Ukrajina fantastično odradila. Što se tiče našeg predstavnika ja sam to sada i u emisiji rekao, da je Tijana zaista dobro pevala. To što se tiče pevački… Ali, to je samo jedan segment onoga što treba da se uradi da bi se Srbija našla u finalu ili da bi postigla neki bolji rezultat. Ja podržavam Mariju, apsolutno, da ove godine predložimo Jelenu Karleušu da ide kao naš predstavnik", kaže Popović.

Saša je dao i jasne razloge iz kojih Jelena treba da ide na Evrosong:

"Prva stvar, sto posto sam siguran da će dijaspora i sve okolne zemlje sigurno glasati za Jelenu, odnosno za nas, ako nas ona bude predstavljala. Druga stvar, Jelena je toliko ekscentrična, toliko je luda, toliko jedinstvena, da bi ona zaista taj nastup i sve oko Evrovizije napravila na takvom nivou… Pa, čekajte, Jelenin koncert su stavili u onaj film o Ejmi Vajnhaus, pa onda svi svetski mediji prenose njene kreacije, njene izjave… ", objasnio nam je Popović, a onda je dao vrhunsku “ponudu.

"Pa što da ne probamo to? Ajde da vidimo, ja sam za tu varijantu! Ajde da vidimo, dža ili bu, i onda da skinemo to sa tapete i kažemo ‘eto bili smo u pravu’ ili ‘nismo bili u pravu’".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track