SAŠA RADULOVIĆ POZIVA VUČIĆA NA TV DUEL: Da sve sve direktno raščisti
Foto: Nebojša Mandić

Prilika za razgovor

SAŠA RADULOVIĆ POZIVA VUČIĆA NA TV DUEL: Da sve sve direktno raščisti

Politika -

BEOGRAD - Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović pozvao je danas predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na javni televizijski duel da, kako je rekao, direktno raščisti sve o navodnim pljačkama i stečajnim postupcima i izmišljenim likovima Vučićevog scenarija.

On je, kako se prenosi u saopštenju te stranke, Vučića pozvao da "prestane da se krije" iza predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i poslanika Marijana Risitičevića i da umesto da "maltretira celu instituciju pretvarajući parlament u cirkusku arenu, sam izgovori sve ono što došaptava svojim poslanicima kao u lutkarskom pozorištu".

Foto: FoNet
Foto: FoNet

"Ako je premijer zabrinut za 'suze' Maje Gojković, evo idealne prilike da ih 'obriše' tako što će sam da postavlja sva pitanja koja inače ona mora umesto njega da dodeljuje 'Rističevićima' i 'Martinovićima' u Skupštini. To je idealna prilika i da pobije ukorenjeno uverenje da se plaši Saše Radulovića i da se sa njim obračunava preko poslanika i svojih blatoida", navodi se u saopštenju.

Foto: FoNet Aleksandar L.
Foto: FoNet Aleksandar L.

Radulović je dodao da Vučić ne mora da se "boji" da će ga Radulović pitati išta o "Savamali, bratu, kumovima, uništavanju Srbije", već da će samo odgovarati na pitanja i tvrdnje Aleksandra Vučića koje svakodnevno sluša u Skupštini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track