SAŠKIN MUŽ POSLE NAPADA SEKIROM: Gagi je psihopata i treba da ide u zatvor ili ludnicu!
Foto: Nebojša Mandić

Umalo krvoproliće na Farmi

SAŠKIN MUŽ POSLE NAPADA SEKIROM: Gagi je psihopata i treba da ide u zatvor ili ludnicu!

Stars -
Aleksandar Gazivoda, muž trudne Saške Karan, koju je u nedelju na Farmi prebio Gagi Ðogani, a zatim iste noći na nju nasrnuo sekirom i gađao je letvom, zabrinut je za svoju suprugu.

Pevačicin životni saputnik je uveren da je denser planirao da je ubije, ali da ju je obezbeđenje u poslednji čas spaslo smrti.Psihopata- Gazmen Đogani je razvalio vrata od prostorije u kojoj je bila Saška, pretpostavljam sa namerom da je ubije. Na svu sreću, dečko iz obezbeđenja ga je sprečio u tome. Da kod sebe nije imao sekiru, ništa joj ne bi mogao jer bi ga Saška razbila.

On je običan narkoman i psihopata! Krizirao je i to su svi videli! Retardirani ološ treba da ide u zatvor ili u ludnicu, u suprotnom će nekome stvarno nauditi. U svakom slučajno, mi, Saškina porodica, preduzećemo pravne mere protiv njega - vidno besan nam je ispričao Aleksandar Gazivoda, koji se baš uplašio za život supruge i nerođenog deteta.

Pakao na Farmi... Saška Karan se uplašila kad se Gagi pojavio sa sekirom
Pakao na Farmi... Saška Karan se uplašila kad se Gagi pojavio sa sekirom

Zaćutao

Nakon što je nasrnuo na pevačicu dok je bila u izolaciji, produkcija je rešila da izbaci Gagija iz rijalitija. On se odmah spakovao i otišao u svoju garsonjeru, koja se nalazi na pijaci na Vidikovcu. Mi smo ga tamo zatekli, ali nije hteo previše da priča.- Molim vas, imajte razumevanja. Ne smem ništa da pričam o tome šta se desilo zbog ugovora koji sam potpisao sa produkcijom. Ispalo je malo incidentno. Sada će svašta da se piše i priča o meni, a nije bilo tako kao što izgleda - rekao je denser i brzinom svetlosti se izgubio između tezgi.Posetili smo i stan u kom živi njegova ćerka Luna Đogani da nam prokomentariše tatino nasilje nad ženom.- Razumite me, mama mi je zabranila da za medije govori o tati.

Anabela atijas o bivšem mužuSTIDIM SE ŠTO ME JE GAGI TUKAOBivša Gagijeva žena Anabela nakon razvoda je priznala da ju je tukao tokom braka, naročito kada je zapadao u narkomanske krize.- Sramota me je da to priznam. Ne bih da o tome mnogo pričam jer se stidim zbog njega i njegovih postupaka. Kada se danas svega setim, osećam se loše što sam to dozvolila.

Đole Đogani zna zašto je denser pukaoMOJ BRAT JE LABILNA LIČNOSTÐole Ðogani kaže da je njegov brat Gagi nasrnuo na Sašku jer ga je provocirala, a da je on zbog životnih problema popustio sa živcima.- Taj rijaliti je jedna boleština, mojoj prodici sam zabranio da ga gledaju. Gagi je jedno divno stvorenje, emotivan je, dobar, međutim, on je tamo ušao kao i ostali jer u realnom životu nisu napravili uspeh i naterani su da žive tako i da pristaju na strahovite uslove. On je tamo otišao da bi zaradio 200 evra nedeljno, takav ugovor je potpisao. Znaš šta to znači? To je mizerija jer nije imao dovoljno novca - kaže Ðole i objašnjava zbog čega se njegov brat sukobio sa Saškom Karan.- Ta ludača Saška dobro zna Gagijevu situaciju. Videla je da je tamo bio najslabija karika pa ga je zato napala. Znala je kako da ga isprovocira a on je labilna ličnost - tvrdi Ðole Ðogani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track