Istraga

Saslušani otac i sestra ubijenog Nebojše Zarupca

Crna Hronika

Autor:

Otac Miloš Zarubac i sestra Nevena dali su izjave na saslušanju, a sudija smatra da sadržaj i pojedinosti ne bi trebalo da budu iznošeni u javnost

Nebojša Zarubac, Bensedin, Branislav Peranović,

LOZNICA- U Višem sudu u Šapcu su saslušana dva člana porodice ubijenog štićenika Centra za odvikavanje od droge u Jadranskoj Lešnici kod Loznice Nebojše Zarupca (39), a javni tužilac će odlučiti da li će krivično goniti upravnika tog objekta sveštenika Branislava Peranovića (54).

Istražni sudija Višeg suda u Šapcu Slobodan Velisavljević rekao je da su otac usmrćenog štićenika Miloš Zarubac i sestra Nevena dali izjave na današnjem saslušanju, za čiji sadržaj i pojedinosti sudija smatra da ne bi trebalo da budu iznešeni u javnost.

On je objasnio da se čitav postupak vodi posredstvom javnog tužioca i da te izjave članova porodice preminulog neće imati veliki uticaj na odluku da li će Peranović, koji je osumnjičen da je 6. avgusta ubio Zarupca, da bude krivično gonjen i da li će se tražiti odšteta.

Majka pokojnog Nebojše, Milica Zarubac nije mogla da dođe na saslušanje zbog lošeg zdravstvenog stanja, naveo je Velisavljević.

On je ukazao da još nije dobio detaljan izveštaj Eparhije šabačke o aktivnostima Centra za odvikavanje od droge "Sretenje", a da se za potpune rezultate obdukcije preminulog očekuje završetak hemijsko-toksikološke analize, koja se obavlja na Vojnomedicinskoj akademiji.

Pored osumnjičenog upravnika Centra za odvikavanje, u šabačkom Višem sudu do sada su ispitani njegova supruga Milanka Peranović i saradnici Dragan Mitev i Nemanja Radosavljević, podsetio je sudija.

Zarubac, koji je iz Valjeva došao u centar "Sretenje", pronađen je mrtav 6. avgusta kod pomoćne kuće u Jadranskoj Lešnici, koja je u vlasništvu protojereja Peranovića.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • M.M.

  M.M.

  Zasto izvestaj Eparhije sabacke toliko kasni? zar toliko vremena treba da se dobro namontira nesto opste prihvatljivo,jer su davali dosta konfuzne, kontradiktorne izjave,a i neusaglasene izmedju pojedinih glavesina.

  6 Odgovori 
 • antikilogram

  antikilogram

  "Bude krivično gonjen i da li će se tražiti odšteta"? Da li je moguce? o.O

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • antikilogram

  antikilogram

  "Bude krivično gonjen i da li će se tražiti odšteta"? Da li je moguce? o.O

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!