Prikaži najnovije vesti
seks sa zivotinjama, zoofilija

Seks sa životinjama fuj!

Sex 28

Najokrutniji fetiš je zoofilija, odnosno seks sa životinjama. Zbog svoje okrutnosti je i zakonski zabranjen u većini zemalja. Koliko god se čini da je ovaj fetiš redak, ipak prema Kinsiju i njegovim istraživanjima, približno osam

Najokrutniji fetiš je zoofilija, odnosno seks sa životinjama.
Zbog svoje okrutnosti je i zakonski zabranjen u većini zemalja. Koliko god se čini da je ovaj fetiš redak, ipak prema Kinsiju i njegovim istraživanjima, približno osam odsto muškaraca je opštilo sa životinjama.

Pojam zoofilije uveo je Kraft-Ebing 1886. kako bi opisao nekoliko slučajeva nasilnosti nad životinjama, kao i pojam zoofilije erotike, uz pomoć koje je definisao seksualnu privlačnost prema životinjskoj koži i krznu. Obično muškarci ovaj fetiš prvi put probaju u razdoblju od 11 do 14 godina.

Zoofiličari ne prave razliku između privlačnosti prema ljudima i životinjama.

Čini se da je ovaj fetiš jedan od najstarijih. Brojne pećinske slike  od 8.000 pre nove ere predstavljaju opštenje sa životinjama.
Prema grčkom filozofu i istoričaru Herodotu, stari Egipćani su bili vešti u seksu s krokodilima. Zoofila je bilo i u antičkom Rimu koji su voleli majmune i pse, a žene su masturbirale uz zmije koje su bile "naučene" da "silu bradavice".

Zoofilija je u većoj meri karakteristična za muškarce sa sela - pastir i njegovo stado. Mnogi smatraju da kod zoofilije nema zlostavljanja jer životinje ne bi čoveku dopustile da im radi nešto što ne vole.  

Nema sumnje, seks sa životinjama je zločin, jer životinja ne može svojom voljom pristati na taj odnos. Iako je to zločin, seksa sa životinjama je, pronašao i mesto u porno industriji, a to je znak da za njih postoji potražnja.

 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir