Prikaži najnovije vesti
Bojana, nikolic,  Survajver
Kresnuli se pred kamerama!

Seks u Survajveru!

Stars 11

Seks u rijalitiju!

Seks u rijalitiju!
Nikola Rokvic i Bojana Barovic vodili su ljubav na Filipinima ni manje ni više nego pred kamerama, saznaje Kurir Stars od izvora bliskih produkciji “Survajvera”.
Folk pevac i bivša “modelsica” bacili su oko jedno na drugo cim su stigli u daleku zemlju, a kako su dani na pustom ostrvu odmicali, tako su se njih dvoje sve više zbližavali.

- Svi ucesnici “Survajvera” videli su da su oni u šemi iako su se u pocetku trudili da sakriju vezu. Me|utim, jedne noci su se iskrali malo dalje od kampa, u kojem su spavali ostali takmicari, i kada su našli skrovito mesto - pao je prvi seks! Golupcici nisu znali da je produkcija pokrila veci deo ostrva kamerama i da je njihov ljubavni cin zabeležen, što ce najverovatnije videti i gledaoci cim krene emitovanje na Prvoj televiziji - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Još nije poznato da li ce producenti pustiti u etar sav materijal kojim raspolažu, ali ono što je sigurno jeste cinjenica da Bojanina i Nikolina ljubav preživljava i posle povratka u civilizaciju. Pobednik “VIP Survajvera”, o cemu je Kurir prvi pisao, i atraktivna manekenka bukvalno se ne razdvajaju otkad su se vratili u Srbiju.

Kad smo ih pozvali za komentar u vezi sa seksom na Filipinima, Bojana nam je kratko izjavila kako ne želi da komentariše ništa u vezi s tim, dok je Nikola ostao nedostupan.
Uostalom, šta on ima da prica. Pokazao se na delu kad je trebalo.

Dopalo mi se Nikolino salce na stomaku

što se desilo tokom rijalitija, ali se ipak nisu u potpunosti razotkrili.
- Pored njene lepote, dopala mi se kao osoba - dobra je, druželjubiva i veoma duhovita. Od prvog susreta osetio sam bliskost s njom, prvo na drugarski nacin, a posle je to preraslo u nešto više... Bilo je prilike za romantiku. Nismo se krili, ali nismo insistirali na romansi. Naravno da se osetila ljubavna energija - pricao je Nikola.
A Bojana je otkrila da su ih zapravo spojile razne situacije u kojima su se oboje osecali ugroženima.
- Emotivno zbližavanje desilo se spontano, niko ništa prvi nije uradio. Kada ste tako blizu i upuceni jedno na drugo, zbližavanje samo pocne... Dopalo mi se njegovo salce na stomaku, koga se u me|uvremenu oslobodio, pa mi je sada manje lep. Šalim se, naravno - govorila je Bojana.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 10 komentara