Pripreme za „Velikog brata“

Seksi Soraja opet gola!

Stars

Vučelićeva uradila fotke za italijanski brend obuće na kojima je u atraktivnim pozama samo u cipelama, a partner joj je Filip Panajotović, aktuelni farmer

Soraja Vučeljić, Filip Panajotović, fotografije, gola

Šteta što Soraju i Filipa razdvojiše u rijalitijima - Foto: Vladimir Sadžak

Zavodljiva.
Soraja Vučelić je već pola godine zaštitno lice jednog italijanskog brenda obuće. Popularna starleta po drugi put je uradila nove promo-fotke, ovog puta za kolekciju proleće-leto 2013, koje su veoma provokativne. Na fotkama nosi malo odeće, a na jednoj je i skroz gola, kako bi cipele došle do izražaja. Zanimljivo je da ona ulazi u „Velikog brata“, a da joj je partner na snimanju bio maneken i aktuelni farmer Filip Panajotović.

Vučelićeva tvrdi da je prezadovoljna honorarom i da ju je umetničko slikanje opustilo:
- Slikanje je trajalo 23 sata, ali je ekipa mnogo dobra pa smo se lepo zabavili. Ovo je drugi put da radim editorijal za kompaniju „Novočento“. Prethodne fotke bile su odlične, a ove su ludilo. Tema je bila „Žena rođena u cipelama“, a meni je nago žensko telo umetničko delo i lepota, pa smo se trudili da ga u reklami tako i predstavimo, baš kao pravu umetnost.

(M. D.)


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Svetislav

  Svetislav

  Dobra ova zadnja fotka i dokaz da nekima ni najlnska kesa preko glave ne može da pomogne da liči na nešto!

  27 Odgovori 
 • Жива истина

  Жива истина

  Живим у Украјини и срећно сам ожењен... овде је свака друга девојка лепша од ваших Сораја, Цеци и Карлеуша.... Уједините се и отерајте багру већ једном! Срдачан поздрав!

  21 Odgovori 
 • opanak

  opanak

  Kakvih devojaka ima u Beogradu ova je smesna?!Jedino sto ova ima.hrabrosti da se svlaci pa je toliko guraju,sta bi biko da svaka prosecna devojka uradi plastike,e ne smem ni da pomislim!

  16 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Hose Armando

  Hose Armando

  Ako je ova sexy onda je Srbija juce pobedila Hrvatsku...

  14 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!