ŠEST DANA NIKO NE ZNA GDE JE SAMOHRANA MAJKA IZ BEOGRADA: Ćerkica stalno pita gde joj je mama!
Foto: Privatna Arhiva

Bez traga

ŠEST DANA NIKO NE ZNA GDE JE SAMOHRANA MAJKA IZ BEOGRADA: Ćerkica stalno pita gde joj je mama!

Crna Hronika -

Darko Stamatović od 29. novembra traga za sestrom Sandrom, kojoj se tog dana gubi svaki trag

BEOGRAD - Već šest dana proživljavamo pravu agoniju, jer ne znamo gde nam je Sandra. Kao da je u zemlju propala. Svaki dan je tražimo, i mi i policija, ali jednostavno je nema. Situacija više nije nimalo naivna, zabrinuti smo, ali se nadamo da je ona dobro.Ovako za Kurir počinje priču Darko Stamatović, brat Sandre Stamatović (39), koja je 29. novembra nestala kad je oko 16.30 sati izašla iz autobusa kod Bogoslovije vraćajući se s posla. Sandra, koja je inače samohrana majka devojčice (10), u utorak se nije vratila kući iz „Galenikine“ fabrike, gde je zaposlena.Isključen telefon- Tog jutra je otišla na posao. Njene kolege mi kažu da se ponašala uobičajeno. Oni su je poslednji put videli kad je izašla iz „Galenikinog“ autobusa na Bogosloviji. Kad se nije pojavila kod kuće, pozvao sam je na mobilni, ali je bio isključen. To mi je bilo sumnjivo, pa sam obavestio policiju - kaže Darko.On dodaje da mu se 30. novembra javio poznanik, koji mu je rekao da je tog jutra video Sandru na Slaviji.- To je poslednja informacija o njoj. Sada mi je čudno što mi se niko ne javlja da ju je negde video, jer njena slika je u svim medijima. Očekivao sam da će je neko prepoznati i da će mi javiti gde je. Svašta mi pada na pamet, možda se krije kod nekog u nekom stanu. Gde god da se nalazi, samo se nadam da nije maltretirana i šikanirana. Samo želim da je živa i zdrava - objašnjava Sandrin brat.Stamatović kaže da mu teže od potrage za sestrom pada to što ne zna šta da kaže njenoj desetogodišnjoj ćerkici.Vapaj deteta- Ona je sada kod mene. Nisam joj još rekao da je Sandra nestala. Devojčica misli da joj je majka u bolnici. Ne znam šta ćemo da joj kažemo ako ne nađemo Sandru - očajan je Sandrin brat.Kaže da pokušavaju na sve načine da detetu skrenu misli s majke.- Supruga i ja pokušavamo da razonodimo i rasteretimo dete, ali ona ne prestaje da pita gde joj je mama - priča Darko i dodaje da je u stalnom kontaktu sa inspektorima.

Nije problematičnaMIRNA I POVUČENA ŽENADarko objašnjava da Sandra nikad nije bila problematična osoba, nije imala neprijatelje i nije imala običaj da posle posla ode negde a da se ne javi.- Ozbiljna je žena, mirna i povučena. Ne boluje od psihičkih bolesti, na poslu važi za najboljeg radnika - kaže naš sagovornik.On moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovoj sestri Sandri da mu se jave na broj telefona 065/848-95-89 ili da se jave najbližoj policijskoj stanici.

KAKO DA PREPOZNATE SANDRU175 cm visoka je SandraIma kraću smeđu kosuNosi naočare za vidNa sebi imala braon jaknu i braon čizme

Marija Ivanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track