Prikaži najnovije vesti
Severina Vučković, Milan Popović, prekid, raskid, kontakt
Potvrđeno pisanje Kurira

Severina: Milan i ja više nismo zajedno

Stars 141

Iako je „kralj bakra“ izjavio da s pevačicom želi još mnogo dece, ona je konačno priznala da su priče o njihovom raskidu tačne

Puklo!

Hrvatska pop pevačica Severina i srpski biznismen Milan Popović nisu više zajedno, potvrdila je splitska zvezda u intervjuu za Gloriju.

Ovim priznanjem potvrđeno je pisanje Kurira da je ljubavna priča „kraljice estrade“ i „kralja bakra“ završena.

Iste sedmice dogodilo se da je Popović u razgovoru za srpsko izdanje Glorije otkrio da mu verenica i sin mnogo nedostaju kada nisu sa njim, da bi on i Severina voleli da imaju mnogo dece i da čak razmišljaju i o usvajanju, ona je za hrvatsko izdanje istog lista izjavila nešto potpuno suprotno. Iz svega toga lako je zaključiti da u njihovom odnosu nešto ne štima i da je, zapravo, od velike ljubavi do velike tuge kratak put.

Na pitanje koliko su tačne sve češće priče da između nje i Milana Popovića postoje nepomirljive razlike i da su prekinuli vezu, pevačica je odgovorila:

- Istina je, nismo više zajedno.

Kako je Kurir već pisao, pop zvezda je sa detetom još od početka septembra kod majke u Splitu ili u Zagrebu.

- Prepirke su deo njihove svakodnevice. Situacija je postala nepodnošljiva. Palo je mnogo teških reči s obe strane, nakon čega je Severina spakovala bebine i svoje stvari i napustila Milana. On je svestan da Seve neće da čuje za njega, što mu je u lice rekla, pa nije ni pokušavao da spreči krah romanse - ispričala je pevačicina drugarica.

 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir