Potvrđeno pisanje Kurira

Severina: Milan i ja više nismo zajedno

Stars

Autor:

Iako je „kralj bakra“ izjavio da s pevačicom želi još mnogo dece, ona je konačno priznala da su priče o njihovom raskidu tačne

Severina Vučković, Milan Popović, prekid, raskid, kontakt

Našoj ljubavi je kraj: Milan i Severina

Puklo!

Hrvatska pop pevačica Severina i srpski biznismen Milan Popović nisu više zajedno, potvrdila je splitska zvezda u intervjuu za Gloriju.

Ovim priznanjem potvrđeno je pisanje Kurira da je ljubavna priča „kraljice estrade“ i „kralja bakra“ završena.

Iste sedmice dogodilo se da je Popović u razgovoru za srpsko izdanje Glorije otkrio da mu verenica i sin mnogo nedostaju kada nisu sa njim, da bi on i Severina voleli da imaju mnogo dece i da čak razmišljaju i o usvajanju, ona je za hrvatsko izdanje istog lista izjavila nešto potpuno suprotno. Iz svega toga lako je zaključiti da u njihovom odnosu nešto ne štima i da je, zapravo, od velike ljubavi do velike tuge kratak put.

Na pitanje koliko su tačne sve češće priče da između nje i Milana Popovića postoje nepomirljive razlike i da su prekinuli vezu, pevačica je odgovorila:

- Istina je, nismo više zajedno.

Kako je Kurir već pisao, pop zvezda je sa detetom još od početka septembra kod majke u Splitu ili u Zagrebu.

- Prepirke su deo njihove svakodnevice. Situacija je postala nepodnošljiva. Palo je mnogo teških reči s obe strane, nakon čega je Severina spakovala bebine i svoje stvari i napustila Milana. On je svestan da Seve neće da čuje za njega, što mu je u lice rekla, pa nije ni pokušavao da spreči krah romanse - ispričala je pevačicina drugarica.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Najviše volim da gledam golu žensku, mojoj ženi ne dam da se skida Milić Vukašinović voli tuđe žene

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!