icon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

EROGENA ZONA: 10 stvari koje muškarci žele da znaju o grudima

Osetljiv deo na ženi

EROGENA ZONA: 10 stvari koje muškarci žele da znaju o grudima

Sex
Uživajući u grudima, pripadnici jačeg pola nailaze na razne dileme, ovo su najčešće

Ženske grudi oduvek i čini će zauvek će privlačiti mušku pažnju, preciznije muške poglede. Ipak, tom zadovoljstvu muškarci se ne predaju bez razmšljanja. Uživajući u grudima, pripadnici jačeg pola nailaze na razne dileme, ovo su najčešće.

 

1. Zašto su grudi nakon orgazma preosetljiva
Kao jedna od erogenih zona, grudi postaju osetljivije nakon seksualnog vrhunca. Razlog tome je krv koja prodire u grudi, pa je ženama posle seksa neophodna pauza. Sličnu stvar doživljavaju i muškarci, hipersenzitivnost se kod njih odražava na polnom organu.

 

2. Zašto neke žene imaju male, a neke velike bradavice
Bradavice su poput prstiju, ne postoje dva indentična para. Izgled i veličina bradavica su povezani sa ostatkom grudi, a grudi svake žene su baš kao i njihov deo, bradavice, jedinstvene. Veličina grudi zavisi od godina, težine, na nju utiču i trudnoća i  menstrualni ciklus.

 

3. Zašto se bradavice nekih žena "povlače" tokom seksa
Kada se ovo dogodi, muškarci se najčešće zbune i uplaše, misleći da sigurno rade nešto pogrešno. Međutim, nema razloga za zabrinutost, povlačenje bradavica nije nikakav negativan znak, to je samo još jedan u nizu "simptoma" različitosti svakog od nas.

 

4. Kolika je prosečna težina grudi
Iako se grudi razlikuju, ipak može da se utvrdi neka njihova prosečna težina. Pošto to zanima muškarce, ona iznosi 680 grama.

 

5. Da li su muškarci genetski predodređeni da vole veće grudi
Ovo je individualna karakteristika muškaraca, ono što im je zajedničko, a ima naučno opravdanje, jeste činjenica da muškarci vole skladno žensko telo. Velike ili male grudi, manje je važno, najbitnije je da se grudi uklapaju u sliku skaldnih proporcija tela.

 

6. Zašto neke žene ne vole "grublje dodire" grudi
Pojedini muškarci se pitaju zašto neke žene tokom seksa ne vole kada muškarci pomalo grubljim dodirima posvećuju pažnju  grudima. Prag toelrancije na bol je različit kod svake osobe, ono što je nekom od nas zadovoljstvo, drugom može da bude sušta suprotnost. Pored tih individulanih razlika, menstrualni ciklus dodatno pojačava prag izdržljivosti na bol.

 

7. Da li neke žene mogu da dožive orgazam stimulacijom grudi
Studije su pokazale da je pojedinim ženama dovoljna stimulacija grudi da bi doživele seksualno zadovoljstvo. Istraživanja su pokazala da kod njih dodir grudi stimuliše isti deo mozga kao i stimulacija klitorisa ili vaginalni orgazam.

 

8. Da li grudi moraju da se promene
Grudi vremenom menjaju izgled, dolazi do njihovog opuštanja i to iz sledećih razloga: godina, hormonalnog statusa, trudnoće i dojenja. Genetika u tome igra važnu ulogu pa se kod nekih žena promene pre, a kod nekih kasnije primete.

 

9. Da li silikoni smanjuju osetljivost grudi
Kod nekih žena koje su ugradile silikone u grudima javila se manja osetljivost ovog dela tela pa samim tim je došlo i do manjeg seksualnog zadovoljstva,.Međutim kod nekih se upravo posle operacije uživanje u seksu pojačalo.

 

10. Da li je jedna strana grudi osetljivija od druge
Desna i leva strana grudi su različite, jedna je uvek osetljivija i najčešće je reč o levoj strani.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir