icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Iznenadićete se

ONI DELE PARTNERKE I DAJU IMENA POLNIM ORGANIMA: Neobični seksualni rituali običaji širom sveta

Sex 21.04.2017. 20:18h

U prošlosti je u havajskoj kulturi vredeo običaj davanja imena svojim genitalijama. Članovi kraljevstva i narod imali su pesme kojima su opisivali svoje polne organe.

- U drevnom Egiptu verovalo se da je tok reke Nil uzrokovan ejakulacijom boga Atuma. Zbog toga su faraoni ritualno masturbirali u slavnu reku.

 

- Narod Guajiro iz Kolumbije ima zanimljiv oblik zabave. U ceremonijalnom plesu devojka može podmetnuti nogu mladiću. Ako to učini, njihov ples mora se završiti seksom.

 

- Stanovnici malog ostrva Inis Beag na obali Irske su među najzatvorenijim društvima, kada je reč o seksualnim aktivnostima. Odrasli ljudi ne skidaju do kraja donje rublje niti tokom seksualnog odnosa i svi smatraju kako je seks loš za njihovo zdravlje.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- U Srednjem veku crkva je govorila da je misionarski položaj jedini “pravilni” položaj za seksualni odnos.

 

- Neka plemena na Himalajima praktikuju poliandriju i sva braća dele jednu seksualnu partnerku. Tako nisu imali puno dece koju nisu mogli uzdržavati zbog surovih životnih uslova.

 

- Na nekim ostrvima u Polineziji bilo je sasvim normalno posmatrati roditelje dok imaju odnose. Deca su spavala u sobama sa svojim roditeljima i bila prisutna tokom njihovih seksualnih odnosa.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(zdravakrava)

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir