Prikaži najnovije vesti
Žena, seksi, veš, Foto: Profimedia
neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svetu

MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: 5 stvari koje žene rade kada znaju da će imati SEKS!

Sex 16

Spontani, neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svetu, ali postoji mnogo razloga zašto je dobro znati unapred da ćete se upustiti u intimni klinč.  Za žene, pogotovo.

Kada znaju "što im se sprema", žene će uraditi sledeće stvari.

1. Tuširanje i depilacija

Gotovo da i nema žene koja neće pre seksa provjeriti treba li ukloniti pokoju dlačicu viška sa svog tela. One žele biti sveže, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na svom telu. Najčešće će voditi računa da nema neželjenih dlačica na bikini zoni i na nogama.

2. Lakiranje noktiju

Muškarcima će retko kad upasti u oči ima li ćena lepo nalakirane nokte, ali žena će se hteti osećati što ženstvenije i izazovnije pa će stoga pronaći vreme da nalakira nokte. Barem one na nogama.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

3. Donje rublje

Kada zna da će je muškarac skinuti, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju s nje skidati "padobranke", odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole nositi zbog udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će obući najizazovnije donje rublje koje ima, i neće brinuti o tome koliko je neudobno.

4. Čaša vina...Ili dve...

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dve pre seksa. Čak i ako je s istim muškarcem već imala polne odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja hoće li biti sve ok. Zbog toga će se poželeti opustiti uz čašu vina ili nekog drugog joj omiljenog pića.

5. Odeća

Žena se u svakom trenutku želi osećati seksi, a posebno će to hteti istaknuti kada je izgledno da će s muškarcem završiti u krevetu. Baš kako će pomno birati donje rublje, tako će i unapred razmišljati o tome šta će obući. Sportaska majica i farmerke verovatno će joj biti zadnje na spisku.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(vecernji)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir