Prikaži najnovije vesti
Žena, seksi, veš, Foto: Profimedia
neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svetu

MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: 5 stvari koje žene rade kada znaju da će imati SEKS!

Sex 8

Spontani, neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svetu, ali postoji mnogo razloga zašto je dobro znati unapred da ćete se upustiti u intimni klinč.  Za žene, pogotovo.

Kada znaju "što im se sprema", žene će uraditi sledeće stvari.

1. Tuširanje i depilacija

Gotovo da i nema žene koja neće pre seksa provjeriti treba li ukloniti pokoju dlačicu viška sa svog tela. One žele biti sveže, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na svom telu. Najčešće će voditi računa da nema neželjenih dlačica na bikini zoni i na nogama.

2. Lakiranje noktiju

Muškarcima će retko kad upasti u oči ima li ćena lepo nalakirane nokte, ali žena će se hteti osećati što ženstvenije i izazovnije pa će stoga pronaći vreme da nalakira nokte. Barem one na nogama.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

3. Donje rublje

Kada zna da će je muškarac skinuti, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju s nje skidati "padobranke", odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole nositi zbog udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će obući najizazovnije donje rublje koje ima, i neće brinuti o tome koliko je neudobno.

4. Čaša vina...Ili dve...

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dve pre seksa. Čak i ako je s istim muškarcem već imala polne odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja hoće li biti sve ok. Zbog toga će se poželeti opustiti uz čašu vina ili nekog drugog joj omiljenog pića.

5. Odeća

Žena se u svakom trenutku želi osećati seksi, a posebno će to hteti istaknuti kada je izgledno da će s muškarcem završiti u krevetu. Baš kako će pomno birati donje rublje, tako će i unapred razmišljati o tome šta će obući. Sportaska majica i farmerke verovatno će joj biti zadnje na spisku.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(vecernji)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir