Prikaži najnovije vesti
par, partneri, seks, foto Profimedia
Iznenadićete se

ONI DELE PARTNERKE I DAJU IMENA POLNIM ORGANIMA: Neobični seksualni rituali običaji širom sveta

Sex 3

U prošlosti je u havajskoj kulturi vredeo običaj davanja imena svojim genitalijama. Članovi kraljevstva i narod imali su pesme kojima su opisivali svoje polne organe.

- U drevnom Egiptu verovalo se da je tok reke Nil uzrokovan ejakulacijom boga Atuma. Zbog toga su faraoni ritualno masturbirali u slavnu reku.

- Narod Guajiro iz Kolumbije ima zanimljiv oblik zabave. U ceremonijalnom plesu devojka može podmetnuti nogu mladiću. Ako to učini, njihov ples mora se završiti seksom.

- Stanovnici malog ostrva Inis Beag na obali Irske su među najzatvorenijim društvima, kada je reč o seksualnim aktivnostima. Odrasli ljudi ne skidaju do kraja donje rublje niti tokom seksualnog odnosa i svi smatraju kako je seks loš za njihovo zdravlje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- U Srednjem veku crkva je govorila da je misionarski položaj jedini “pravilni” položaj za seksualni odnos.

- Neka plemena na Himalajima praktikuju poliandriju i sva braća dele jednu seksualnu partnerku. Tako nisu imali puno dece koju nisu mogli uzdržavati zbog surovih životnih uslova.

- Na nekim ostrvima u Polineziji bilo je sasvim normalno posmatrati roditelje dok imaju odnose. Deca su spavala u sobama sa svojim roditeljima i bila prisutna tokom njihovih seksualnih odnosa.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(zdravakrava)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir