SKANDAL: I hrvatski policajci lupali ćirilične tablice, 6 suspendovano!
Foto: Fonet

Rasulo

SKANDAL: I hrvatski policajci lupali ćirilične tablice, 6 suspendovano!

Društvo -
Nekoliko desetina branitelja protestovalo je preko puta zgrade vukovarske policijske stanice na kojoj se nalazi još jedina preostala ploča s dvojezičnim, ćiriličnim, natpisom

VUKOVAR - Posle najnovijeg skidanja dvojezičnih ploča, neslužbene informacije, koje su novinarima potvrđene iz više izvora govore da je šest policajaca suspendovano. Navodno su neki od njih učestvovali u skidanju dvojezičnih ploča, a jedan od njih je preuzeo krivicu na sebe!

- Kako kažu okupljeni, to je policajac PP Vukovar Igor Gilja, sin poginulog vojnika Franje Gilje te mu okupljeni na ovaj način pružaju podršku. Tokom večeri se pred stanicom pojavio i gradonačelnik Željko Sabo od kojega su tražili da reši nastali problem.

Ilija Vučemilović, predsednik Zbora gardijskih brigada, pozvao je okupljene da blokiraju saobraćaj ispred stanice i poručio da se neće razići sve dok Igor Gilja ne bude pušten iz pritvora...

Nekoliko desetina branitelja i građana Vukovara tokom poslepodneva protestovali su preko puta zgrade vukovarske policijske stanice na kojoj se nalazi još jedina preostala ploča s dvojezičnim, ćiriličnim, natpisom u Vukovaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track