SKANDAL NA TV PRVA: Svađa voditeljki usred emisije Žene!

Stars

Autor:

Netrpeljivost između „žena" traje već izvesno vreme i bilo je samo pitanje dana kada će kulminirati svađom, ali niko nije očekivao da će se to desiti uživo u emisiji

Irina Radović, Maja Volk

Irina Radović i Maja Volk

BEOGRAD - Šorka uživo!

Voditeljke emisije „Žene" Irina Radović i Maja Volk posvađale su se usred emisije koju sa još tri koleginice uživo vode na televiziji Prva.

Posle završetka snimanja urednici su obe voditeljke naterali da se izmire i u narednoj emisiji izvine jedna drugoj.

Netrpeljivost između „žena" traje već izvesno vreme i bilo je samo pitanje dana kada će kulminirati svađom, ali niko nije očekivao da će se to desiti uživo u emisiji.

Koleginice Maji uglavnom zameraju što se samopromoviše u emisiji i što one od nje ne mogu da dođu do reči.

Rasprava između Irine i Maje počela je oko teme prirodnog porođaja kada je Volk istakla da žene treba da se porađaju u kući jer su se tako rađala deca i ranije. Na tu njenu konstataciju umešala se Radovićeva.

- To su nehumani uslovi naročito sada u 21. veku, kada postoje bolnice i epidural, doktori i sterilisane akušerske sobe. Nije mi normalno da se žena danas porodi u kući jer neke stvari mogu da krenu po zlu - skočila je Irina, posle čega je nastala prava svađa uživo u studiju u koju su se umešale i druge voditeljke Marija Kilibarda, Ivana Zarić i Nataša Ristić.

Glavni i odgovorni urednici su u tom trenutku pokušali da smire strasti preko bubica u studiju jer nisu mogli da reaguju na bilo koji drugi način, budući da emisija ide uživo.

Odmah po završetku obe voditeljke su bile pozvane na sastanak, na kome im je sugerisano da se izmire i u narednom emitovanju izvine jedna drugoj, što su i učinile. Irina kaže da to nije bila svađa već konstruktivna rasprava.

- Među nama postoji generacijska i karakterna razlika, pa je normalno da imamo različita mišljenja. To je negde i suština emisije, pa je sasvim normalno da dođe do verbalnog sukoba. Sve koleginice sa kojima radim izuzetno poštujem i nadam se da će ovakvih konstruktivnih rasprava biti još više - kaže voditeljka.

S druge strane, Maja, čija je ideja bila da se priča o porođaju u kući, ističe da je možda preterala u svojoj agresivnosti.

- Veliki ljudi prave velike greške, a ja svoje priznajem. Mi kao različite žene imamo problema, ali smo dovoljno inteligentne da ih rešimo na civilizovan način. Priznajem da ponekad umem da budem žena koja voli da uči druge i pametuje, a ne shvatam da pojedini ne žele da budu učeni. Sve smo sele nakon emisije i rekle u lice jedna drugoj šta imamo, raščistile smo sve nesuglasice i kome je šta smetalo, tako da nastavljamo da vodimo emisiju kao i do sada. Da ste ovakvu emisiju napravili sa pet različitih muškaraca, oni bi se do sada već potukli - kaže Maja.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (95)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Durlan City

  Durlan City

  A ova plavojka Irina je bese ona "pametna zena" koja se udala posle 2 i po sata poznanstva za onog gastarbajtera iz velikog brata? Pa bravo za procenu..Mada ni ova druga veganka nije bolja..

  169 Odgovori 
 • miroslav

  miroslav

  Ovo ti uspesne i pametne zene?Razvedene,fensi devojke koje dok prze jaja na oko citaju recept kako ih spremiti!Zaista ne cudi kakve su danasnje devojke kada im neke poput ovih,ili pak onih sa Pinka predstavljaju ideale kojem teze.Ova televizija polako ali sigurno preuzima tron od neprikosnovenog Pinka.

  149 Odgovori 
 • kiki

  kiki

  koji je ova Maja egoista ja pa ja. Pazi recenicu, shvatam da umem da pametujem i ucim druge a zaboravljem da neki ne zele da budu uceni!!! E Majo,Majo tesko da ti nesto shvatas!!

  137 Odgovori 

Poslednji komentar

 • sonja

  sonja

  Stvarno ne razumem kako neko može da dozvoli sebi da izađe pred nas i priča nam o nekoj kriminalnoj radnji javno.KO JE ONU ŽENU PORODIO!Kome je ona platila....jel uz fiskalni račun?

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!