SKANDAL! Uhapšen ZBOG DROGE u automobilu Vlade Srbije?
Foto: Aleksandar Jovanović, Printscreen

SKANDAL! Uhapšen ZBOG DROGE u automobilu Vlade Srbije?

Crna Hronika -

KRALJEVO - Marko Jablanović zvani "Divljak" (34), rođeni brat državnog sekretara u ministarstvu za rad Aleksandra Jablanovića, uhapšen je u blizini Kraljeva zbog, kako navodi Blic, sumnje da diluje drogu. On se u trenutku hapšenja nalazio u službenom automobilu Vlade Srbije.

U ekskluzivnoj izjavi za Kurir Aleksandar Jablanović je potvrdio da je njegov brat uhapšen i objasnio otkud on u službenom vozilu ministarstva.

- Nema tu nikakve tajne. Angažovao sam vozača da se nađemo na pola puta u Kragujevcu da mi donese torbu sa dokumentima koju sam zaboravio i čiste stvari, pošto ja u Beogradu radim, a supruga mi je u Leposaviću. Međutim, moja snaja je u međuvremenu imala zdravstvenih problema i krenula je sa mojim vozačem do Kragujevca kod lekara, jer tamo ima karton, a sa njom je krenuo i Marko. Policija ih zaustavila i tada je moj brat uhapšen - rekao je Aleksandar Jablanović.

Na pitanje da li zna nešto o navodima da je njegov brat "pao" zbog droge konstatovao je da ne sa njim nije u dobrim odnosima i da ne zna čime se bavi.

Celu izjavu Aleksandra Jablanovića kao i izjavu ministra Aleksandra Vulina povodom ovog slučaja ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA

(Kurir/Blic)

Bonus video

(KURIR TV) NOVA MAKLJAŽA: Opet se potukli srednjoškolci u Zaječaru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track