SKANDALOZNO: Veljović i Osmani zajedno u toaletu (foto-galerija)

O čemu je šef srpske policije 13 minuta pričao sa šefom albanske mafije?

SKANDALOZNO: Veljović i Osmani zajedno u toaletu (foto-galerija)

Društvo -
Direktor policije i šef klana Osmani, označen kao glavni narko-bos na Balkanu, razgovarali punih 13 minuta u muškom WC-u hotela "Zira", jedinom mestu bez video-nadzora
1 / 33 Foto: KURIR

BEOGRAD - A šta ćemo sad?Milorad Veljović, direktor policije, i Ćazim Feliks Osmani, najveći trgovac narkoticima na Balkanu, kako ga nazivaju bezbednosni stručnjaci, tajno su se sastali u toaletu hotela „Zira“ pre dva dana, ekskluzivno saznaje Kurir. Veljović i Osmani su u nedelju 15. septembra u istom trenutku bili u hotelu, o čemu je Kurir juče pisao.Svadba kao izgovorMeđutim, osim što su u istom trenutku boravili u zgradi, prvi čovek policije i šef klana Osmani imali su i trinaestominutni sastanak u toaletu! Naime, Veljović je juče u hotelu „Zira“ bio na svadbi, dok je Ćazim u istom hotelu rentirao sobu. Terasa hotela, na kojoj je Ćazim s društvom pio kafu, nalazi se tik do sale gde je organizovana svadba na kojoj je jedna od zvanica bio i direktor policije, a reporter Kurira video je Veljovića kako tri puta izlazi na terasu da telefonira dok je na metar od njega sedeo šef klana Osmani! Međutim, kako tvrdi naš izvor koji je tad takođe bio u hotelu, Veljović i Osmani su se sreli u jednom trenutku.Maksimalni oprez- Video sam ih svojim očima. Naravno, bili su oprezni, ali ih nije bilo teško provaliti. Ispred toaleta, pored lobija hotela, nalazi se fotelja, Veljović je u jednom trenutku izašao iz sale u kojoj je bila svadba, seo tu i telefonirao. Dva minuta kasnije pojavio se Osmani. Prošao je pored Veljovića, nije mu se ni obratio i zatim je ušao u toalet. Bukvalno 30 sekundi kasnije, u toalet je ušao i Veljović! Nekoliko nas je to videlo i svi smo se u čudu pogledali. Mislili smo da je skrivena kamera. Pošto je sve bilo čudno, bukvalno sam stajao pored toaleta i čekao da vidim kad će izaći. Unutra su bili 13 minuta! Prvo je izašao Veljović, a posle minut i Ćazim - kaže očevidac ovog događaja i napominje da je toalet jedino mesto u hotelu „Zira“ koje nije pokriveno kamerama! Kako je Kurir već objavio, Ćazim Osmani je boravio nekoliko dana u hotelu „Zira“ u sobi 631, a prijavio se pod lažnim imenom Miloš Petrović. Zanimljivo je da je Osmani po dolasku naveo da u hotelu ostaje do 15. septembra, međutim, umesto da napusti sobu do 12 časova, kao što je uobičajeno, on je u hotelu ostao do 20 časova i tek tad se odjavio iz hotela. Tek posle „slučajnog susreta“ s Veljovićem, Osmani je napustio hotel, a sat vremena kasnije i Beograd.

Propust policijeMilorad Veljović i Ćazim Osmani juče nisu odgovarali na naše pozive, tako da nismo uspeli da saznamo da li su se u hotelu sreli slučajno ili je to bilo planirano, ali imajući u vidu Veljovićev višegodišnji staž, malo je verovatno da on i policija nisu znali da je neko ko slovi za balkanskog narko-bosa u isto vreme u istom restoranu u kojem je i direktor policije.

Toalet u kojem su se sastali Veljović i Osmani
Toalet u kojem su se sastali Veljović i Osmani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track