Ženo, plati stilistu!

Slavice, bele ti se gaćice!

Stars

Autor:

Pare ukus kvare! Iako posle razvoda od Bernija Eklstona spada u najbogatije žene u Velikoj Britaniji, Slavica Eklston, kako svedoče fotografije koje je naš paparaco napravio na reviji Meline Džinović, ne može se podičiti rafiniranim stilom. Jeste da je ova rođena

oblačenje, Berni Eklston, Slavica Eklston. stilista,  gaćice

Pare ukus kvare!
Iako posle razvoda od Bernija Eklstona spada u najbogatije žene u Velikoj Britaniji, Slavica Eklston, kako svedoče fotografije koje je naš paparaco napravio na reviji Meline Džinović, ne može se podičiti rafiniranim stilom.

Jeste da je ova rođena Riječanka i u 52. godini sačuvala devojački stas, na koji je svojevremeno pao i njen bivši suprug, inače vlasnik Formule 1, ali teško da su providne crne helanke u kombinaciji s belim gaćicama pravi način da ga istakne. Što bi rekla legendarna Ruška Jakić - ne, nikako!

Umesto da zasija u, njenom novčaniku svakako dostupnim, elegantnim komadima odeće „Diora“, „Iv Sen Lorana“, „Armanija“ i ostale belosvetske modne „boranije“, ova gospođa, inače majka dve odrasle ćerke, opredelila se za domaći estradni stajling.
Ode žena sa Balkana, ali neće Balkan iz nje!

(R. S.)
 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Očigledno je da Radomir Nikolić želi da poboljša položaj u stranci. Verujem da njegov otac nema ništa protiv Branko Radun analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!