SLIKA KOJU SVI ŠERUJU: Evo šta Beli Preletačević kaže o fotografiji sa Đinđićem!
Foto: Kurir I Printscreen FB

SPOMENAR

SLIKA KOJU SVI ŠERUJU: Evo šta Beli Preletačević kaže o fotografiji sa Đinđićem!

Politika -

Lider pokreta Samo jako Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, od malih nogu se izgleda spremao za političku karijeru. On se, naime, kao petogodišnjak u rodnom Mladenovcu upoznao sa Zoranom Đinđićem, o čemu svedoči fotografija objavljena na Tviteru, a na kojoj ga nekadašnji premijer drži u rukama.

Fotografija je nastala tokom građanskih protesta, kad su predstavnici koalicije Zajedno posetili Mladenovac. Maksimovićevi roditelji su prišli Đinđiću, lideru DS, i tako je nastala fotografija s malim Lukom. Inače, od novembra 1996. do februara 1997. širom Srbije održavani su protesti protiv režima Slobodana Miloševića."Đinđić je krstio i mene i mog oca, a i mog pokojnog brata Slavišu Preletačevića. Kumara Điki je legenda bio", naveo je Preletačević.

Naravno, budući da Slaviša Preletačević, baš kao ni sam Beli, ne postoji već je izmišljen lik, jasno je da predsednički kandidat kroz sarkazam pokušava nešto drugo da poruči.

Njegova izjava je u skladu s izmišljenim likom Belim Preletačevićem, kog gradi kako bi obesmislio politički proces i nema veze s realnom situacijom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV, BELI SAMO JAKO NEMA DILEMU: Pobediću u prvom krugu!

(B. B./Noizz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track