SLOBA LEŽAO MRTAV 10 SATI: Hag lažirao ubistvo - Milošević likvidiran 10. marta!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

SLOBA LEŽAO MRTAV 10 SATI: Hag lažirao ubistvo - Milošević likvidiran 10. marta!

Politika -

Hag je lažirao zvanično vreme smrti Slobodana Miloševića, objavili su autori knjige o nekadašnjem predsedniku Srbije!

Slobodan Milošević nije umro ujutru 11. marta 2006. godine, već je ubijen „droperidolom“ dan ranije, između 22.30 i 23 sata u svojoj ćeliji E04! Ovo je ustvrdio prof. dr Vukašin Andrić na promociji svoje knjige „Anatomija sudskog ubistva“.Andrić je bio član lekarskog tima bivšeg jugoslovenskog predsednika.- On je 10. marta uveče oko 22 sata otišao u svoju ćeliju i neko mu je u hranu ili čaj stavio ampulu „droperidola“. Iako je bio ubeđen da ga truju lekom za lepru „rifampicinom“, skoro sam siguran da su ga ubili „droperidolom“, lekom koji kod takvog bolesnika kakav je bio Slobodan dovodi do apsolutne aritmije i u roku od pola sata pacijent umire. Ovo su donekle potvrdili i toksikolozi iz Bona. Posle smrti rađena je toksikologija paralelno u Hagu i Bonu. I upravo su nemački eksperti posumnjali da u urinu ima tragova „droperidola“ - objašnjava Andrić i dodaje:- Pismo u kojem je Milošević 8. marta 2006. godine pisao Rusiji da mu pomogne jer ga truju, kako sam čuo, u Moskvu je stiglo tri dana posle smrti. A prethodno pismo, koje je kucao na pisaćoj mašini, nikad nije stiglo u Rusiju - kaže Andrić.Promociji knjige prisustvovali su i dvojica haških optuženika general Dragoljub Ojdanić i Nikola Šainović. Podsetimo, Milošević je uhapšen 1. aprila 2001, a 28. juna izručen Hagu. Pronađen je mrtav 11. marta 2006. i sahranjen je u dvorištu kuće u Požarevcu, ispod lipe.

S. Vojinović

Pre rokaMrka dan ranije na Slobinom grobuIako je danas godišnjica Miloševićeve smrti, Milutin Mrkonjić sa saradnicima juče je posetio njegov grob u Požarevcu.- On je narodni heroj i treba mu podignuti spomenik i dati ulicu - kazao je počasni predsednik SPS.

(KURIR TV) Da li je Sloba ubijen u Hagu ili je još živ - Sve teorije zavere o smrti Slobodana Miloševića

Pročitajte u KURIRU na koji način je u Hagu ubijen bivši predsednik Srbije, koji je samo nekoliko dana ranije tražio od Rusije da mu spasi život "jer ga truju u zatvoru"...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track