SLOVENAČKI PREDSEDNIK NA VEZI SA MELANIJOM: Pahor i prva dama imaju nešto zajedničko iz mladosti!
Foto: Profimedia

čestitke i podsećanje

SLOVENAČKI PREDSEDNIK NA VEZI SA MELANIJOM: Pahor i prva dama imaju nešto zajedničko iz mladosti!

Planeta -

LJUBLJANA - Slovenački predsednik Borut Pahor razgovarao je telefonom sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, i sa njegovom suprugom Melanijom Tramp, rođenom Slovenkom.

Kako se navodi u saopštenju njegove kancelarije, Pahor je u razgovoru izrazio želju za uspostavljanjem "bliskih ličnih veza" između nove američke administracije i Slovenije, a razgovarao je i s Melanijom Tramp, koja se preselila u SAD, gde je srela budućeg muža, posle uspešne manekenske karijere u Evropi.

Predsednik Pahor je prema saopštenju američkom kolegi čestitao na njegovoj pobedi na izborima, i pozvao ga u posetu Sloveniji.

Tramp je Pahora zamolio da prenese najbolje želje slovenačkom narodu.Pahor je imao i "srdačan razgovor" s Trampovom suprugom i budućom prvom damom, i u svoje lično ime i u ime svoje supruge Tanje zaželeo svako dobro i mnogo uspeha.

Slovenski se predsednik i sam u mladosti, baš kao i Trampova supruga, bavio manekenstvom, čime je dopunjavao studentski džeparac, ali je mnogo ranije "zaplivao" u političke vode.

Borut Pahor (Foto: Twitter)
Borut Pahor (Foto: Twitter)

Pahor važi za najpopularnijeg slovenskog političara, ali i jednog od najiskusnijih iako je samo sedam godina stariji od Melanije Tramp. Do sada je bio predsednik parlamenta, predsednik vlade, a sada mu teče četvrta godina prvog predsedničkog mandata.

(dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track