SMRZLI SE U SNEGU: Još dve bele smrti u BiH
Foto: Fonet/AP

Nove žrtve

SMRZLI SE U SNEGU: Još dve bele smrti u BiH

Bosna i Hercegovina -

ZVORNIK, SARAJEVO - Još dve bele smrti zabeležene su na teritoriji BiH, u zvorničkom naselju Bair i mestu Sređe, kod Ilijaša.

U naselju Bair pronađeno je telo M.P. (42) iz Zvornika, a utvrđeno je da je smrt nastupila smrzavanjem, potvrđeno je banjalučkim Nezavisnim novinama iz policije. Miljan Bobar, portparol Centra javne bezbednosti Zvornik, saopštio je da su uviđaj izvršili pripadnici tog centra u prisustvu dežurnog mrtvozornika Opšte bolnice Zvornik.

STRADALI NA BOŽIĆ: U BiH se smrzla dva muškarca!

"Utvrđeno je da je smrt nastupila smrzavanjem, usled niske temperature, te da nema tragova koji upućuju na elemente krivičnog dela", naveo je Bobar.

I u mestu Srednje kod Ilijaša pronađeno je smrznuto telo muškarca. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrdili su za portal Faktor.ba da je telo muškarca pronađeno juče oko 15.40. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS, a u toku dana se očekuje više informacija.

Od početka ove godine, u BiH je zabeleženo pet slučajeva bele smrti, i to na području Foče, Ribnika, Banjaluke, Ilijaša te Zvornika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track