Prikaži najnovije vesti
Snežana Đurišić, Slobodan Gvozdenović, sahrana, trubači
Tužno

Snežana Đurišić muža ispratila uz trubače!

Stars 106

Pevačica se juče na Topčiderskom groblju, u prisustvu porodice, prijatelja i kolega, oprostila od muža Slobodana Gvozdenovića

Poslednji oproštaj.
Slobodan Gvozdenović (1950-2013), suprug Snežane Đurišić, sahranjen je u subotu na Topčiderskom groblju u Beogradu. Slobodana su do večne kuće, pored članova porodice, ispratili prijatelji i kolege. Na čelu povorke bila je Snežana, koja, skrhana bolom, nije mogla da zaustavi suze. Uz nju su sve vreme bili ćerka Maja i sin Marko.

Pevačica se od supruga, s kojim je u braku bila 36 godina, oprostila uz zvuke trube. Poslednje zbogom Slobodanu su uputili i Lepa Lukić, Bora Drljača, Big Lale, Miša Mijatović i Gordana Šaulić.

- Slobodan je bio dobar i plemenit čovek. Nekoliko dana pred smrt spremio je kombi humanitarne pomoći. Godinama je pomagao porodici iz Jajinaca, a bio je i ktitor hrama u Barbutovcu - rekao je za Kurir porodični prijatelj porodice Gvozdenović.

Slobodan je preminuo prošle subote u Beču. Odvezao je svoju suprugu i njenog kolegu Darka Lazića na nastup, a pri povratku u hotel osetio je jak bol u grudima. Zaustavio je automobil i preminuo u obližnjem objektu pre dolaska Hitne pomoći.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir