Tužno

Snežana Đurišić muža ispratila uz trubače!

Stars

Autor:

Pevačica se juče na Topčiderskom groblju, u prisustvu porodice, prijatelja i kolega, oprostila od muža Slobodana Gvozdenovića

Poslednji oproštaj.
Slobodan Gvozdenović (1950-2013), suprug Snežane Đurišić, sahranjen je u subotu na Topčiderskom groblju u Beogradu. Slobodana su do večne kuće, pored članova porodice, ispratili prijatelji i kolege. Na čelu povorke bila je Snežana, koja, skrhana bolom, nije mogla da zaustavi suze. Uz nju su sve vreme bili ćerka Maja i sin Marko.

Pevačica se od supruga, s kojim je u braku bila 36 godina, oprostila uz zvuke trube. Poslednje zbogom Slobodanu su uputili i Lepa Lukić, Bora Drljača, Big Lale, Miša Mijatović i Gordana Šaulić.

- Slobodan je bio dobar i plemenit čovek. Nekoliko dana pred smrt spremio je kombi humanitarne pomoći. Godinama je pomagao porodici iz Jajinaca, a bio je i ktitor hrama u Barbutovcu - rekao je za Kurir porodični prijatelj porodice Gvozdenović.

Slobodan je preminuo prošle subote u Beču. Odvezao je svoju suprugu i njenog kolegu Darka Lazića na nastup, a pri povratku u hotel osetio je jak bol u grudima. Zaustavio je automobil i preminuo u obližnjem objektu pre dolaska Hitne pomoći.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (14)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • tuga

  tuga

  Saucesce porodici.Zivot melje svojim sopstvenim mlinovima,i mi smo tu nemocni.Jer,na ovom svetu mi smo samo gosti.

  95 Odgovori 
 • maja

  maja

  Iskreno saucesce Snezani Djurisic i njenoj porodici!

  87 Odgovori 
 • Mirjana

  Mirjana

  Iskreno saučešče porodici!

  51 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dejan

  Dejan

  Saucesce Snjezani i ostaloj porodici

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!