SNIMAK LUDILA: Đilas pretrčavao auto-put!

EKSKLUZIVNO

SNIMAK LUDILA: Đilas pretrčavao auto-put!

Politika -
Gradonačelnik Beograda na auto-putu Niš-Beograd preskakao bankine i zaštitnu ogradu iako je to strogo zabranjeno, i to samo da bi otišao na ručak u kafanu. Društvo u ovom „podvigu“ pravio mu menadžer Bijelić

BEOGRAD - Glupost veka, ali stvarno.Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda, pretrčavao je pre dva dana kod Niša auto-put da bi ručao u kafani! Na snimku do kojeg je došao Kurir jasno se vidi da prvi čovek DS, njegova desna ruka - gradski menadžer Aleksandar Bijelić i nepoznata crnka (nije supruga Dragana Đilasa Iva) preskaču bankine na auto-putu, a onda i ogradu da bi došli do čuvene kafane „Marjan“ (na oko 20 kilometara od Niša).Misteriozna devojka- Đilas je oko 17 časova došao u kafanu s jednim muškarcem i jednom mladom devojkom. Svi iz kafane smo ih videli da preskaču ogradu i, iskreno, niko od prisutnih nije mogao da poveruje da to rade! Pa kome još pada na pamet da pretrčava auto-put! - kaže izvor Kurira koji se našao na licu mesta i dodaje: - Došli su iz pravca Niša džipom, verovatno službenim, jer je na automobilu bilo rotaciono svetlo.Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja tvrdi da je Đilasov potez čisto samoubistvo!Zabranjeno- Pretrčavanje auto-puta je zabranjeno, nebezbedno, ravno samoubistvu! Mislim da smo mi jedina država u kojoj pešaci stradaju na auto-putu, pa stranci ne mogu da veruju da kod nas nekom padne na pamet da pretrčava auto-put. To je apsolutno strašno - tvrdi Okanović i dodaje da su male šanse da izvučete živu glavu ako vas udari automobil dok pretrčavate auto-put.- Ako vas kola udare na auto-putu pri brzini od 80 kilometara na čas, šanse su jedan posto da preživite, a ukoliko bi vas udario automobil pri brzini 100-120 kilometara na čas, šanse da izvučete živu glavu su nula! Za pretrčavanje auto-puta zaprećena je i novčana kazna - maksimum 20.000-30.000 dinara - dodaje Okanović, a na naša pitanje da li će reagovati i u „slučaju Đilas“ navodi da je to posao za MUP jer oni moraju da pokrenu prekršajni zahtev.

Vlasnik kafane: Đilas preskakao ogradu i pre tri godineDragan Marjanović, vlasnik kafane „Marjan“, ispričao je svojevremeno da Đilas često ima običaj da preskače ogradu na auto-putu da bi što pre stigao na klopu!- Pre nekoliko meseci jedan od gostiju je čak uslikao i gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa kako takođe preskače, ali sam ja tu zaista nemoćan. Goste preklinjem da to ne rade, ali ništa ne vredi - rekao je Marjanović u jednom od intervjua pre tri godine. U kafani smo saznali da Đilas uvek pije vodu, naručuje malo, a ostavlja bakšiš „kao i drugi“.

Obrt: Đilas šoferirao BijelićuDžip kojim se Đilasovo odabrano društvance dovezlo do kafane vozio je gradonačelnik lično, iako je šoferiranje u jednom trenutku bilo Bijelićev poziv. Aktuelni gradski menadžer bio je vozač pokojnom premijeru Zoranu Đinđiću, a posle njegovog ubistva brzo je avanzovao i dogurao do jedne od najvažnijih funkcija u prestonici. Bez obzira na kvalifikacije koje Bijelića preporučuju, autom je upravljao prvi čovek Beograda.

Veselo društvo ćaska između bankina
Veselo društvo ćaska između bankina

Umalo ih pokosio kamion
Umalo ih pokosio kamion

Dva dobra druga, dva prijatelja, u staroj krčmi dugo sedela
Dva dobra druga, dva prijatelja, u staroj krčmi dugo sedela

http://www.youtube.com/watch?v=uo30Q-2pMHM

IGRICA: Prevedite Đilasa preko auto-puta!

NAPOMENA: Igricu nije moguće igrati na Android i IOS aplikacijama KURIRA već samo na našem sajtu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track